Shop4 – Lenovo Tab 3 10 Business Tablet Hoes – Rotatie Cover Lychee Roze (Lith) ☆☆☆☆

Shop4 - Lenovo Tab 3 10 Business Tablet Hoes - Rotatie Cover Lychee Roze in Lith

Geschikt voor: Lenovo Tab3 10 Business

Lenovo Tab 3 10 Business Tablet Hoes Rotatie Cover

Met deze roze lychee hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je Lenovo Tab 3 10 Business Tablet tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van sterk kunstleer en heeft een handige stand functie waardoor je gemakkelijk je favoriete film of serie kijkt. In een handomdraai plaats je de tablet in de hoes door de verstelbare hoekpunten, hierdoor zit de tablet gelijk stevig en centraal in de hoes.

Functionaliteiten van de Book Case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De rotatie functie van de hoes maakt het mogelijk om het scherm van de tablet zowel liggend als staand neer te zetten. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. De bandsluiting is handig los te maken en zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten als je deze vast maakt. Het QWERTY-toetsenbord met harde toetsen is daarnaast los te halen van de hoes (magnetische bevestiging) zodat je de tablet kunt bedienen vanaf waar jij dat wilt. Via de meegeleverde USB-kabel is de accu van het keyboard razendsnel opgeladen. Werk dus handig aan je tablet op elke plaats waar je komt met deze Bluetooth Keyboard hoes! Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923280691 ) (ID: 9200000060628394 Shop4) Zal je straks ook terug make up bestellen in Lith ? Shop4 - Lenovo Tab 3 10 Business Tablet Hoes - Rotatie Cover Lychee Roze in Lith

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – Lenovo Tab 3 10 Business Tablet Hoes – Rotatie Cover Lychee Roze” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Oss (Nederland).

Online in Oss

Er zijn veel manieren om items te spotten in Lith.


Er bestaan tal van winkels nabij Oss.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Shop4 - Lenovo Tab 3 10 Business Tablet Hoes - Rotatie Cover Lychee Roze in Lith