Shop4 – Lenovo Miix 320 Hoes – Book Cover Folio Blauw (Dekkershuizen) ☆☆☆☆

Shop4 - Lenovo Miix 320 Hoes - Book Cover Folio Blauw in Dekkershuizen

Geschikt voor: Lenovo Miix 320

Lenovo Miix 320 Book Cover

Met deze rode folio hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je Lenovo Miix 320 tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en heeft een licht reliëf waardoor je tablet er zeer stijlvol uit ziet. De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil. Op de voorzijde zit een handig vak waar je snel een A4-tje in kunt schuiven om gemakkelijk mee te nemen!

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Met het handige insteekvak kan er briefgeld opgeborgen worden, of neem je gemakkelijk een notitie meer door een A4tje dubbel te vouwen en in het insteeekvak te schuiven. De bandsluiting is handig los te maken en zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten als je deze vast maakt. De hoes beschikt over een handige lus die dient als penhouder waarin een stylus of pen opgeborgen kan worden. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923429687 ) (ID: 9200000080792766 Shop4) Ga je straks ook opnieuw kleding bestellen in Dekkershuizen ? Shop4 - Lenovo Miix 320 Hoes - Book Cover Folio Blauw in Dekkershuizen

Tafelen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – Lenovo Miix 320 Hoes – Book Cover Folio Blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Delfzijl (Nederland).

Winkels in Delfzijl

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Dekkershuizen.


Er bestaan veel shops nabij Delfzijl.

Misschien zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Shop4 - Lenovo Miix 320 Hoes - Book Cover Folio Blauw in Dekkershuizen