Shop4 – iPhone 7 Plus Selfie Stick Bluetooth Groen (Sint-Katherina-Lombeek) ☆☆

Shop4 - iPhone 7 Plus Selfie Stick Bluetooth Groen in Sint-Katherina-Lombeek

Met bluetooth

Maak de leukste en mooiste selfie’s met deze groene iPhone 7 Plus selfie stick! Door de ingebouwde Bluetooth functie maak je met de knop op de selfie stick altijd direct een foto! De accu van de iPhone 7 Plus selfie stick laad je razendsnel op in 1 uur, waarna deze zeker een dag mee gaat (kabeltje meegeleverd). Hierdoor weet je zeker dat je nooit een foto mist! Door het kleine formaat en geringe gewicht is de selfie stick ideaal voor elk dagje uit!

Om de iPhone 7 Plus te bevestigen trek je de klem op de selfie stick helemaal uit (hierdoor past elk formaat telefoon op de selfie stick!). Vervolgens stel je de klem in door de twee zwarte knopjes op de houder te verstellen en weer vast te draaien. Trek de aluminium telescoopbuis uit tot de lengte die je wilt en zet de selfie stick aan om met Bluetooth verbinding te maken met je telefoon. Binnen een minuut ben je klaar om foto’s te maken of te filmen!

We adviseren om het bijgeleverde oranje rubberen schoentje om de klem te doen zodat je telefoon stevig blijft zitten op de selfie stick en beschermd wordt. De aluminium telescoopbuis is lichtgewicht en klein van formaat als deze is ingeschoven, dit is super handig wanneer je de selfie stick wel wilt mee nemen maar niet altijd gebruikt. De selfie stick is in ingeschoven toestand slechts 23 centimeter lang, uitgeschoven 1.15 meter.

De Selfiestick is compatible met iOs 4.0 of hoger en Android 3.0 of hoger.
Heb je een Android smartphone? Vergeet dan niet in te stellen in je camera app dat je foto’s kunt maken door de volume toetsen te gebruiken! (EAN code: 8718923314280 ) (ID: 9200000065124752 Shop4) Ga je zo meteen ook terug kleding kopen in Sint-Katherina-Lombeek ? Shop4 - iPhone 7 Plus Selfie Stick Bluetooth Groen in Sint-Katherina-Lombeek

Shoppen in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – iPhone 7 Plus Selfie Stick Bluetooth Groen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Selfiesticks in de streek van Ternat (België).

Online in Ternat

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Sint-Katherina-Lombeek.


Er zijn tal van winkels nabij Ternat.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Shop4 - iPhone 7 Plus Selfie Stick Bluetooth Groen in Sint-Katherina-Lombeek