Shop4 – iPhone 7 Hoesje – Wallet Case Business Paars (Jamioulx) ☆☆☆

Shop4 - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Business Paars in Jamioulx

Geschikt voor: Apple iPhone 7

iPhone 7 Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze paarse business wallet case je iPhone 7 tegen stoten, krassen en vuil! Het iPhone 7 hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een matte uitstraling waardoor dit hoesje een zakelijk karakter heeft. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het iPhone 7 hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 7.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 7 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923293110 ) (ID: 9200000062777999 Shop4) Zal je zo meteen eveneens terug speelgoed aanschaffen in Jamioulx ? Shop4 - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Business Paars in Jamioulx

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Shop4 – iPhone 7 Hoesje – Wallet Case Business Paars” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Ham-sur-Heure-Nalinnes (België).

Bestellen? in Ham-sur-Heure-Nalinnes

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Jamioulx.


Er zijn veel winkels nabij Ham-sur-Heure-Nalinnes.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Shop4 - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Business Paars in Jamioulx