Shop4 – iPhone 7 Cover – Wallet Case Denim en Leer Grijs (Wamberg) ☆

Shop4 - iPhone 7 Cover - Wallet Case Denim en Leer Grijs in Wamberg

Geschikt voor: Apple iPhone 7/8, Apple iPhone 7, Apple iPhone 8

iPHone 7 Cover Wallet Case

Bescherm met deze grijze denim en leer wallet case je iPhone 7 tegen stoten, krassen en vuil! Het cover is gemaakt van denim en de combinatie van denim en leer, geeft niet alleen een fijne ‘feel’ aan het cover maar ook gaaf uiterlijk! Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het cover bijna op een volwaardige portemonnee! Het cover is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 7.

Functionaliteiten van het Wallet Case Cover

Dit cover beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het cover zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het cover neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het cover in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het cover te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het cover goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 7 zijn uitsparingen in het cover aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923325675 ) (ID: 9200000065125783 Shop4) Ga je binnenkort ook opnieuw make up aanschaffen in Wamberg ? Shop4 - iPhone 7 Cover - Wallet Case Denim en Leer Grijs in Wamberg

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Shop4 – iPhone 7 Cover – Wallet Case Denim en Leer Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Sint-Michielsgestel (Nederland).

Online in Sint-Michielsgestel

Er zijn verschillende manieren om artikelen te vinden in Wamberg.


Er zijn veel winkels nabij Sint-Michielsgestel.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Shop4 - iPhone 7 Cover - Wallet Case Denim en Leer Grijs in Wamberg