Shop4 – iPhone 7/8 Plus Hoesje – Wallet Case Glitter Ruitjes Goud (Kuinre) ☆☆☆

Shop4 - iPhone 7/8 Plus Hoesje - Wallet Case Glitter Ruitjes Goud in Kuinre

iPhone 7 Plus Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze goudkleurige glitter ruitjes wallet case je iPhone 7 Plus tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een leuk uiterlijk! Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 7 Plus.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 7 Plus zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923327822 ) (ID: 9200000065414229 Shop4) Ga je straks ook opnieuw kleding aanschaffen in Kuinre ? Shop4 - iPhone 7/8 Plus Hoesje - Wallet Case Glitter Ruitjes Goud in Kuinre

Shoppen in Overijssel

Meestal wordt jouw item “Shop4 – iPhone 7/8 Plus Hoesje – Wallet Case Glitter Ruitjes Goud” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Steenwijkerland (Nederland).

Bestellen? in Steenwijkerland

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Kuinre.


Er zijn tal van shops nabij Steenwijkerland.

Meestal kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Shop4 - iPhone 7/8 Plus Hoesje - Wallet Case Glitter Ruitjes Goud in Kuinre