Shop4 – iPhone 7/8 Hoesje – Wallet Case Bloeiende Rozen Gekleurd (Bovenstreek) ☆☆

Shop4 - iPhone 7/8 Hoesje - Wallet Case Bloeiende Rozen Gekleurd in Bovenstreek

Geschikt voor: Apple iPhone 7/8, Apple iPhone 7, Apple iPhone 8

iPhone 7 Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze gekleurde bloeiende rozenprint wallet case je iPhone 7 tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een leuk uiterlijk! Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 7.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 7 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923327495 ) (ID: 9200000065414165 Shop4) Ga je straks ook terug klus gerief aanschaffen in Bovenstreek ? Shop4 - iPhone 7/8 Hoesje - Wallet Case Bloeiende Rozen Gekleurd in Bovenstreek

Tafelen in Drenthe

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – iPhone 7/8 Hoesje – Wallet Case Bloeiende Rozen Gekleurd” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Aa en Hunze (Nederland).

Bestellen? in Aa en Hunze

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Bovenstreek.


Er bestaan veel shops nabij Aa en Hunze.

Misschien kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Shop4 - iPhone 7/8 Hoesje - Wallet Case Bloeiende Rozen Gekleurd in Bovenstreek