Shop4 – iPad Pro 10.5 Hoes – Smart Book Case Regenboog Groen Blauw (Horick) ☆☆

Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Smart Book Case Regenboog Groen Blauw in Horick

Geschikt voor: Apple iPad Pro 10.5

iPad Pro 10.5 Smart Book Case

Met deze roze regenboogprint smart hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad Pro 10.5 tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en geeft je tablet een kleurrijke regenboog uitstraling! De flap aan de voorkant beschermt niet alleen het scherm van je tablet, de sterke magneten kunnen ook opgerold worden en zo als standaard gebruikt worden. Op die manier kijk je naar je favoriete serie of film in de staande stand of werk je in een prettige werkstand aan de tablet als de hoes liggend gebruikt wordt. De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten.

Functionaliteiten van de Smart case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923436449 ) (ID: 9200000081983668 Shop4) Zal je straks ook terug klus gerief aanschaffen in Horick ? Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Smart Book Case Regenboog Groen Blauw in Horick

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – iPad Pro 10.5 Hoes – Smart Book Case Regenboog Groen Blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Nederweert (Nederland).

Waar? in Nederweert

Er zijn verschillende opties om deals te spotten in Horick.


Er bestaan veel shops nabij Nederweert.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Smart Book Case Regenboog Groen Blauw in Horick