Shop4 – iPad 9.7 (2017) Hoes – Rotatie Cover Lychee Licht Blauw (Gasselterboerveenschemond) ☆☆☆

Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Rotatie Cover Lychee Licht Blauw in Gasselterboerveenschemond

Geschikt voor: Apple iPad 9.7 (2017)

iPad 9.7 (2017) Rotatie Cover

Met deze handige blauwe lychee hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad 9.7 (2017) tegen stoten en krassen! Door de rotatiefunctie van de hoes kan de tablet 360 graden rond gedraaid worden, zo kun je de tablet in elke situatie gebruiken! Lekker hangend op de bank of zittend aan tafel. De tablethoes is gemaakt van kunstleer en heeft een lichte kreuk in het leer met een licht reliëf, hierdoor krijgt de hoes een mooie uitstraling. In gesloten toestand blijft het scherm van de tablet vrij van stof en vuil door het zachte materiaal aan de binnenkant van de hoes.

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De rotatie functie van de hoes maakt het mogelijk om het scherm van de tablet zowel liggend als staand neer te zetten. Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als de hoes gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de hoes geopend wordt. De bandsluiting is handig los te maken en zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten als je deze vast maakt. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923403137 ) (ID: 9200000077301318 Shop4) Ga je straks ook opnieuw parfum aanschaffen in Gasselterboerveenschemond ? Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Rotatie Cover Lychee Licht Blauw in Gasselterboerveenschemond

Winkelen in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Shop4 – iPad 9.7 (2017) Hoes – Rotatie Cover Lychee Licht Blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Aa en Hunze (Nederland).

Bestellen? in Aa en Hunze

Er zijn verschillende opties om deals aan te schaffen in Gasselterboerveenschemond.


Er zijn tal van winkels nabij Aa en Hunze.

Meestal wil je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Rotatie Cover Lychee Licht Blauw in Gasselterboerveenschemond