Shop4 – iPad 9.7 (2017) Hoes – Book Cover Mandala Bloem Grijs (Vierhuis / Fjouwerhûs) ☆☆☆

Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Book Cover Mandala Bloem Grijs in Vierhuis / Fjouwerhûs

Geschikt voor: Apple iPad 9.7 (2017)

iPad 9.7 (2017) Book Cover

Met deze leuke grijze mandala bloemprint hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad 9.7 (2017) tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en heeft een leuk uiterlijk! De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Daarnaast is er opbergruimte aanwezig voor pasjes of zakenkaartjes. Met het handige insteekvak kan er briefgeld opgeborgen worden, of neem je gemakkelijk een notitie meer door een A4tje dubbel te vouwen en in het insteeekvak te schuiven. Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als de hoes gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de hoes geopend wordt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923432342 ) (ID: 9200000080792722 Shop4) Ga je zo meteen eveneens terug parfum aanschaffen in Vierhuis / Fjouwerhûs ? Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Book Cover Mandala Bloem Grijs in Vierhuis / Fjouwerhûs

Webshops in Friesland

Meestal wordt jouw item “Shop4 – iPad 9.7 (2017) Hoes – Book Cover Mandala Bloem Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van De Fryske Marren (Nederland).

Waar? in De Fryske Marren

Er zijn verschillende opties om deals te bestellen in Vierhuis / Fjouwerhûs.


Er zijn veel winkels nabij De Fryske Marren.

Vaak zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Book Cover Mandala Bloem Grijs in Vierhuis / Fjouwerhûs