Shop4 – iPad 9.7 (2017) Hoes – Book Cover Kleurrijk Vlinder Patroon Groen (Brunsting) ▷

Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Book Cover Kleurrijk Vlinder Patroon Groen in Brunsting

Geschikt voor: Apple iPad 9.7 (2017)

iPad 9.7 (2017) Book Cover

Met deze zwarte kleurrijk vlinder patroon hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad 9.7 (2017) tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en heeft een vrolijk vlinder patroon! De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Daarnaast is er opbergruimte aanwezig voor pasjes of zakenkaartjes. Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als de hoes gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de hoes geopend wordt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923435398 ) (ID: 9200000081545543 Shop4) Zal je straks ook opnieuw make up bestellen in Brunsting ? Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Book Cover Kleurrijk Vlinder Patroon Groen in Brunsting

Online in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Shop4 – iPad 9.7 (2017) Hoes – Book Cover Kleurrijk Vlinder Patroon Groen” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Midden-Drenthe (Nederland).

Online in Midden-Drenthe

Er zijn verschillende manieren om items aan te schaffen in Brunsting.


Er bestaan veel shops nabij Midden-Drenthe.

Misschien zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Book Cover Kleurrijk Vlinder Patroon Groen in Brunsting