Shop4 – iPad 2/3/4 Hoes – Smart Book Case Lychee Rood (Noord-Scharwoude) ☆☆☆

Shop4 - iPad 2/3/4 Hoes - Smart Book Case Lychee Rood in Noord-Scharwoude

Geschikt voor: Apple iPad 2, Apple iPad 3, Apple iPad 4

iPad 2/3/4 Hoes Smart Book Case

Met deze rode lychee smart hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad 2/3/4 tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en heeft een lichte kreuk in het leer met een licht reliëf, hierdoor krijgt de hoes een mooie uitstraling. De flap aan de voorkant beschermt niet alleen het scherm van je tablet, de sterke magneten kunnen ook opgerold worden en zo als standaard gebruikt worden. Op die manier kijk je naar je favoriete serie of film in de staande stand of werk je in een prettige werkstand aan de tablet als de hoes liggend gebruikt wordt. De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten.

Functionaliteiten van de Smart Cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als de hoes gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de hoes geopend wordt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923290010 ) (ID: 9200000062777418 Shop4) Ga je zo meteen ook opnieuw speelgoed bestellen in Noord-Scharwoude ? Shop4 - iPad 2/3/4 Hoes - Smart Book Case Lychee Rood in Noord-Scharwoude

Tafelen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw item “Shop4 – iPad 2/3/4 Hoes – Smart Book Case Lychee Rood” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Langedijk (Nederland).

Online in Langedijk

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Noord-Scharwoude.


Er zijn tal van winkels nabij Langedijk.

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Shop4 - iPad 2/3/4 Hoes - Smart Book Case Lychee Rood in Noord-Scharwoude