Shop4 – Huawei P8 Lite (2017) Glazen Screenprotector – Gehard Glas Transparant (Braamberg) ☆☆☆☆

Shop4 - Huawei P8 Lite (2017) Glazen Screenprotector -  Gehard Glas Transparant in Braamberg

Geschikt voor: Huawei P8 Lite (2017)

Huawei Ascend P8 Lite (2017) Screenprotector Gehard Glas

Bescherm met deze heldere screenprotector het scherm van je Huawei Ascend P8 Lite (2017) tegen krassen en vuil! De screenprotector is gemaakt van een samenstelling van glas en kunststof. Hierdoor is de screenprotector kristalhelder, extreem hard en tegelijkertijd maar 0.3 mm dik! Je merkt praktisch niet dat de screenprotector op je scherm zit, de aanraakgevoeligheid blijft hetzelfde en de lichtopbrengst en kleurechtheid blijf je hetzelfde zien. Daarnaast zorgt deze screenprotector ook voor een langere levensduur van je scherm door UV straling van licht op te vangen. De screenprotector is precies op maat gemaakt voor je Ascend P8 Lite (2017) waardoor deze perfect past.

Eigenschappen van de Screenprotector Gehard Glas

In de verpakking zitten twee doekjes om in twee fasen het scherm van je telefoon goed schoon te maken zodat het scherm vrij is van stof en vet. Door het zelfhechtende oppervlak van de screenprotector is het aanbrengen van de screenprotector daarna in een handomdraai gedaan en is het scherm van je Huawei Ascend P8 Lite (2017) beschermd! Het zelfhechtende oppervlak is statisch waardoor het geen residu na zal laten wanneer je de screenprotector weer eraf haalt, wel zo prettig!

(EAN code: 8718923377834 ) (ID: 9200000075443102 Shop4) Ga je zo meteen eveneens terug klus gerief aanschaffen in Braamberg ? Shop4 - Huawei P8 Lite (2017) Glazen Screenprotector -  Gehard Glas Transparant in Braamberg

Shoppen in Overijssel

Meestal wordt jouw item “Shop4 – Huawei P8 Lite (2017) Glazen Screenprotector – Gehard Glas Transparant” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Screenprotectors in de regio van Hardenberg (Nederland).

Waar? in Hardenberg

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in Braamberg.


Er zijn veel winkels nabij Hardenberg.

Meestal wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Shop4 - Huawei P8 Lite (2017) Glazen Screenprotector -  Gehard Glas Transparant in Braamberg