Shop4 – Huawei Ascend P8 Lite Hoesje – Wallet Case Vintage Mandala Rood (Lent) ▷

Shop4 - Huawei Ascend P8 Lite Hoesje - Wallet Case Vintage Mandala Rood in Lent

Geschikt voor: Huawei P8 Lite

Huawei Ascend P8 Lite Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze rode vintage mandala wallet case je Huawei Ascend P8 Lite tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van duurzaam en sterk kunstleer en de combinatie van het vintage leer en de mandala geeft niet alleen een fijne ‘feel’ aan het hoesje maar ook een uniek uiterlijk! Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Huawei Ascend P8 Lite.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Huawei Ascend P8 Lite zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923285078 ) (ID: 9200000061655333 Shop4) Ga je straks eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Lent ? Shop4 - Huawei Ascend P8 Lite Hoesje - Wallet Case Vintage Mandala Rood in Lent

Webshops in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – Huawei Ascend P8 Lite Hoesje – Wallet Case Vintage Mandala Rood” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Nijmegen (Nederland).

Bestellen? in Nijmegen

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Lent.


Er zijn tal van winkels nabij Nijmegen.

Meestal zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Shop4 - Huawei Ascend P8 Lite Hoesje - Wallet Case Vintage Mandala Rood in Lent