Shop4 – Acer Iconia One 10 B3-A30 Hoes – Smart Book Case Paars (Kraan) ☆

Shop4 - Acer Iconia One 10 B3-A30 Hoes - Smart Book Case Paars in Kraan

Geschikt voor: Acer Iconia One 10 B3-A30

Acer Iconia One 10 B3-A30 Smart Book Case

Met deze bruine smart hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je Acer Iconia One 10 B3-A30 tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer. De flap aan de voorkant beschermt niet alleen het scherm van je tablet, de sterke magneten kunnen ook opgerold worden en zo als standaard gebruikt worden. Op die manier kijk je naar je favoriete serie of film in de staande stand of werk je in een prettige werkstand aan de tablet als de hoes liggend gebruikt wordt. De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten.

Functionaliteiten van de Smart case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923398808 ) (ID: 9200000076853213 Shop4) Ga je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Kraan ? Shop4 - Acer Iconia One 10 B3-A30 Hoes - Smart Book Case Paars in Kraan

Shoppen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Shop4 – Acer Iconia One 10 B3-A30 Hoes – Smart Book Case Paars” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Nederweert (Nederland).

Bestellen? in Nederweert

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Kraan.


Er zijn veel shops nabij Nederweert.

Misschien kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Shop4 - Acer Iconia One 10 B3-A30 Hoes - Smart Book Case Paars in Kraan