Sennheiser CX 2.00G – In-ear oordopjes – Zwart (Zweins / Sweins) ☆☆☆☆

Sennheiser CX 2.00G - In-ear oordopjes - Zwart in Zweins / Sweins

Geschikt voor Android | Met afstandsbediening | Met microfoon

Met de Sennheiser CX 2.00G haal je een koptelefoon in huis waarmee je naast het luisteren van muziek, ook kunt telefoneren. De 2.00G is specifiek geschikt voor Android toestellen. Hij levert het rijke, bas-gedreven geluid dat je van een Sennheiser koptelefoon verwacht. Daarbij komt nog het gebruiksgemak van de geïntegreerde afstandsbediening met drie knoppen en microfoon, waarmee je met een druk op de knop telefoongesprekken kunt aannemen en je muziek kunt bedienen. De CX 2.00G is de perfecte koptelefoon voor onderweg.

Plus- en minpunten van de Sennheiser CX 2.00G

Pluspunten Diepe bas door gesloten klankkast
Pluspunten Er worden verschillende soorten maten oordopjes meegeleverd
Minpunten Afstandsbediening is niet geoptimaliseerd voor Apple producten
Minpunten Geen opbergbox

Synchros S100 Let op: Deze versie is speciaal geschikt is voor Android producten. Zoek je een Apple model die geschikt is voor Apple smartphones en tablets? Bekijk dan de Sennheiser CX 2.00i

Kenmerken van de Sennheiser CX 2.00G

Altijd een goed draagcomfort
Door de keuze uit maar liefst vier maten oordopjes past de Sennheiser CX 2.00G in elk oor. Kies uit XS, S, M en L.

Overtuigend geluid
Wist je dat de meeste muziek wordt opgenomen met microfoons van Sennheiser? Dat hoor je terug in de CX 2.00G. De krachtige neodymium magneten die in de kleine oorschelp zitten zorgen ervoor dat kristalheldere tonen het oor binnendringen, waardoor je dus zeer gedetailleerd geluid hoort.

Gesloten klankkast
De gesloten klankkast zorgt ervoor dat de druk in de oorschelp wordt opgebouwd waardoor je een betere basweergave krijgt. Daarnaast zorgt een gesloten klankkast er ook voor dat mensen uit de omgeving geen last hebben van jouw muziek.

Bedien je playlijst makkelijk en snel met de afstandsbediening
De Sennheiser CX 2.00G heeft een speciaal voor Android apparaten ontworpen afstandsbediening. Hiermee kun je pauzeren en het volume instellen, terwijl je telefoon in je broekzak zit.

De Sennheiser CX 2.00G samengevat

 • Ontwerp: In-ear ontwerp
 • Gesloten klankkast
 • Lengte kabel: 1,2 meter
 • Frequentie: 17,0 – 20,000 Hz
 • Waterbestendig: nee
 • Gevoeligheid: 119 dB
 • Microfoon: Ja
 • Aansluiting: 3.5 mm jack
 • Geoptimaliseerd voor: Android
 • Gewicht: 15 g

______________________________________________

Wil je meer weten over Sennheiser, klik dan op de banner.

Standaard meegeleverd

 • Handleiding
 • Oortjes in verschillende 4 maten

(EAN code: 4044155096057 Sennheiser koptelefoon met afstandsbediening en microfoon voor Android apparaten) (ID: 9200000031839519 Sennheiser) Ga je zo meteen eveneens terug make up aanschaffen in Zweins / Sweins ? Sennheiser CX 2.00G - In-ear oordopjes - Zwart in Zweins / Sweins

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Sennheiser CX 2.00G – In-ear oordopjes – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics in de streek van Franekeradeel (Nederland).

Bestellen? in Franekeradeel

Er zijn verschillende manieren om artikelen aan te schaffen in Zweins / Sweins.


Er zijn veel shops nabij Franekeradeel.

Vaak kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Sennheiser CX 2.00G - In-ear oordopjes - Zwart in Zweins / Sweins