Samyang 35mm F1.4 AS UMC – Prime lens – geschikt voor Samsung NX (Molenhoek) ☆☆☆☆

Samyang 35mm F1.4 AS UMC - Prime lens - geschikt voor Samsung NX in Molenhoek

De Samyang 35mm f/1.4 is opgebouwd uit 12 elementen die gegroepeerd zijn in 10 groepen. De lens heeft een aspherisch glasgedeelte, wat de lens lichter en compacter maakt en zorgt voor minder chromatische abberatie. De hoge kwaliteit multi-layer coatings geven contrast en kleurrijke beelden. Als de lens gebruikt wordt met fullframe camera’s kan deze lens uitstekend gebruikt worden als groothoeklens. Gebruik deze lens in combinatie met een APS-C sensor en u krijgt 50mm lens!

Handmatig scherpstellen
De Samyang lenzen kenmerken zich door de handmatige scherpstelling en diafragmering. Het diafragma en de focus dient handmatig in gesteld te worden. Het voordeel van geen autofocus (AF) is dat er geen enkele vertraging tussen indrukken van de ontspanknop en het maken van de foto is. Zo mis je geen een moment! Daarnaast is het voordeel van handmatig scherpstellen dat jij jezelf bepaald op welk punt je scherpstelt.

Kenmerken
– Brandpunt afstand: 35 mm
– Maximaal diafragma: f/1,4
– Minimum diafragma: f/22
– Autofocus type:handmatig scherpstellen
– Focusmode: Handmatig
– Min brandpuntsafst: 35
– Max brandpuntsafst: 35 (EAN code: 8809298884604 Geen autofocus handmatig scherp te stellen) (ID: 9200000010668454 Samyang) Ga je straks eveneens opnieuw speelgoed kopen in Molenhoek ? Samyang 35mm F1.4 AS UMC - Prime lens - geschikt voor Samsung NX in Molenhoek

Shoppen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Samyang 35mm F1.4 AS UMC – Prime lens – geschikt voor Samsung NX” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Lenzen in de streek van Heumen (Nederland).

Winkels in Heumen

Er zijn veel opties om koopwaar te bestellen in Molenhoek.


Er zijn tal van shops nabij Heumen.

Vaak wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Samyang 35mm F1.4 AS UMC - Prime lens - geschikt voor Samsung NX in Molenhoek