Samyang 12mm T3.1 Vdslr Ed As Ncs Fisheye – Prime lens – geschikt voor Olympus 4/3 (Castelre) ☆☆☆

Samyang 12mm T3.1 Vdslr Ed As Ncs Fisheye - Prime lens - geschikt voor Olympus 4/3 in Castelre

Fish eye lens

De Samyang 12mm T3.1 ED AS NCS Fish-eye is een handmatige scherp te stellen Fish-eye objectief ontworpen voor camera’s met een Full-Frame sensor. Het objectief is echter ook leverbaar voor camera’s met een APS-C of Micro Four-Thirds sensor. De maximale lensopening van T3.1 maakt het mogelijk om zelfs onder relatief donkere omstandigheden te filmen. Samyang maakt in dit objectief gebruik van NCS (Nano Coating System) technologie. Het minimaliseert reflecties en geeft een hoger contrast. De optische constructie van de Samyang 12mm T3.1 Fisheye met 2 glazen a-sferische lensdelen (ASP) en 3 lage dispersie lensdelen (ED) zorgen voor een hoge beeldkwaliteit. De zeer korte minimale scherpstelafstand van 20 centimeter maakt fraaie close-up opnamen mogelijk. De 7 diafragmabladen zijn ontworpen om een bijna ronde diafragma-opening te creëren voor het geven van fraaie stervormige stralen rond een lichtbron. De behuizing van de Samyang 12mm T3.1 Fisheye is, door gebruikt te maken van een hoge sterkte aluminiumlegering, compact en toch stevig.

Samyang’s unieke Cine mogelijkheden
De Samyang Cine serie objectieven staan meer precies videowerk toe door T markeringen. Doordat het objectief voorzien is van een gekartelde scherpstelring is het standaard te gebruiken met een follow focus systeem. U kunt het diafragma stil en soepel veranderen met de ontkoppelde traploze diafragmaring. Ook staan de afstandsschaal en T-nummers op beide zijden van het objectief voor extra gemak bij het filmen. Tot slot zijn alle Samyang Cine objectieven van gelijke lengte en gelijke kleurtemperatuur, zodat ze zonder problemen verwisseld kunnen worden tijdens het filmen.

Handmatig scherpstellen
De Samyang lenzen kenmerken zich door de handmatige scherpstelling en diafragmering. Het diafragma en de focus dient handmatig in gesteld te worden. Het voordeel van geen autofocus (AF) is dat er geen enkele vertraging tussen indrukken van de ontspanknop en het maken van de foto is. Zo mis je geen een moment! Daarnaast is het voordeel van handmatig scherpstellen dat jij jezelf bepaald op welk punt je scherpstelt.

Kenmerken
– Brandpunt: 12 mm
– T-stop: 3.1
– Autofocus: Nee
– Beeldstabilisatie: Nee
– Beeldhoek: 180|124,6 °
– Grootste lensopening: 3.1 T/
– Kleinste lensopening: 22 T/ (EAN code: 8809298883744 Geen autofocus handmatig scherp te stellen) (ID: 9200000038948455 Samyang) Zal je binnenkort ook terug make up kopen in Castelre ? Samyang 12mm T3.1 Vdslr Ed As Ncs Fisheye - Prime lens - geschikt voor Olympus 4/3 in Castelre

Winkelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Samyang 12mm T3.1 Vdslr Ed As Ncs Fisheye – Prime lens – geschikt voor Olympus 4/3” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Lenzen in de streek van Baarle-Nassau (Nederland).

Online in Baarle-Nassau

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Castelre.


Er bestaan veel winkels nabij Baarle-Nassau.

Vaak wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Samyang 12mm T3.1 Vdslr Ed As Ncs Fisheye - Prime lens - geschikt voor Olympus 4/3 in Castelre