Samsung UE49MU6400 – 4K tv (Chastrès) ☆

Samsung UE49MU6400 - 4K tv in Chastrès

Smart TV | Ultra HD/4K | 49 inch (124 cm) | 50 Hz | HDR

Het design van de 49 inch MU6400 is net zo extraordinair als de prestaties. De 4K UHD display laat Full-HD ver achter zich. De beelden zijn maar liefst vier keer scherper dan Full HD. Dankzij de toevoeging van Active Crystal Color kan het LED display nog meer dynamiek en kleuren weergeven. Deze Smart TV met Tizen heeft een snelle gebruiksvriendelijke interface. Deze TV heeft een indrukwekkend scherm, ziet er prachtig uit en werkt geweldig.

Onze specialist adviseert deze tv voor:
Vink Het bekijken van tv, 4K Ultra HD-content en games in hoge kwaliteit. Deze tv ondersteunt 4K Ultra HD beeldkwaliteit, dat 4x zoveel pixels bevat als Full HD en daardoor extra scherp beeld weergeeft.
Vink Het gebruiken van apps als Netflix en YouTube. Deze tv kan je draadloos aansluiten op het internet via je WiFi-netwerk of bedraad via een ethernetkabel.
Vink Een afstand van ongeveer 3 meter tussen de bank en je tv.

Ook goed te gebruiken voor:
Vink Gebruik in combinatie met een CI+ module, waardoor je geen extra kastje van je provider hoeft te gebruiken. Je steekt gemakkelijk de CI+ module (met smartcard) in je tv en hebt op deze manier ook geen tweede afstandsbediening meer nodig.

Deze tv wordt niet aanbevolen voor:
Minpunten Het voornamelijk veel bekijken van sportuitzendingen en/of actiefilms met veel snelle beelden. Je kunt dit uiteraard wel bekijken op deze tv, maar voor de beste kijkervaring neem je één van onze tv’s met een beeldverversing van 100 of 200 Hz.

Kenmerken van de Samsung UE-49MU6400:

 Samsung Ecobubble
Met UHD Dimming de kijkervaring naar een hoog niveau. Haarscherpe details en heldere kleuren worden getoond door UHD Dimming. Met deze techniek worden beelden verbeterd: zwart wordt nog zwarter en wit nog witter.

 Samsung Ecobubble
Ervaar een waanzinnig kleuren pallet dankzij Active Crystal Color. Door het gebruik van een blauwe led met een rode en groene fosfor is het witte licht veel zuiverder en wordt de kleurweergave maximaal vergroot. Het resultaat is verbluffend realistische en spetterende kleuren.

 Samsung Ecobubble
Mooi van binnen en van buiten. Een nauwkeurig ontworpen design met ongelofelijk dunne randen en een mooie zilveren standaard. Met dit oog voor design is zelfs de achterkant is helemaal strak afgewerkt.

 Samsung Ecobubble
Een opgeruimde salontafel met One Remote Control. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met een en dezelfde aftandsbediening. Lekker makkelijk, lekker opgeruimd!

 Samsung Ecobubble
Wil je jouw favoriete foto’s, films of muziek delen met familie? Verbind je mobiele apparaat makkelijk met je grote scherm en geniet van alle content. Werkt met Android 4.1+ en iOS 7.0+. Liever media delen van een usb of externe hard schijf? Gewoon inpluggen en de Smart TV doet de rest.

 Samsung Ecobubble
Ervaar superlevendige details met vier keer de resolutie van Full-HD tv. Waar je ook naar kijkt, alles ziet er beter uit dankzij de levensechte kleuren en optimale helderheid. Alle Samsung UHD tv’s hebben de officiële UHD-certificering en staan garant voor een hogere resolutie en de beste tv ervaring. (EAN code: 8806088727622 Ervaar het verschil dat UHD maakt.) (ID: 9200000075776743 Samsung) Zal je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Chastrès ? Samsung UE49MU6400 - 4K tv in Chastrès

Klussen in Namen

Meestal wordt jouw goed “Samsung UE49MU6400 – 4K tv” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Televisies in de streek van Walcourt (België).

Winkels in Walcourt

Er zijn veel manieren om koopwaar te vinden in Chastrès.


Er zijn tal van winkels nabij Walcourt.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Samsung UE49MU6400 - 4K tv in Chastrès