Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover (\’t Loo) ☆☆

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in \'t Loo

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Samsung Galaxy Tab S2 8.0. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-standDe hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Samsung Galaxy Tab S2 8.0 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Samsung Galaxy Tab S2 8.0. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Samsung Galaxy Tab S2 8.0 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Samsung Galaxy Tab S2 8.0 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719177062071 ) (ID: 9200000049489101 i12Cover) Zal je straks ook terug kleding aanschaffen in \’t Loo ? Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in \'t Loo

Klussen in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Oldebroek (Nederland).

Winkels in Oldebroek

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in \’t Loo.


Er zijn veel winkels nabij Oldebroek.

Vaak zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in \'t Loo