Samsung Galaxy Tab A 9.7 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, roze , merk i12Cover (Meijsberg) ☆☆

Samsung Galaxy Tab A 9.7 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, roze , merk i12Cover in Meijsberg

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab A 9.7

Samsung Galaxy Tab A 9.7 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand. Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Samsung Galaxy Tab A 9.7. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-stand De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Samsung Galaxy Tab A 9.7 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Samsung Galaxy Tab A 9.7 of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken. Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Samsung Galaxy Tab A 9.7 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Samsung Galaxy Tab A 9.7. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Samsung Galaxy Tab A 9.7 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Samsung Galaxy Tab A 9.7 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719177060046 ) (ID: 9200000049489207 i12Cover) Ga je binnenkort ook terug kleding bestellen in Meijsberg ? Samsung Galaxy Tab A 9.7 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, roze , merk i12Cover in Meijsberg

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Samsung Galaxy Tab A 9.7 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, roze , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Alphen-Chaam (Nederland).

Waar? in Alphen-Chaam

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Meijsberg.


Er zijn veel shops nabij Alphen-Chaam.

Misschien wil je hem ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Samsung Galaxy Tab A 9.7 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, roze , merk i12Cover in Meijsberg