Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover (Abbenes) ▷

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover in Abbenes

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus P6200 P6210.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus P6200 P6210 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus P6200 P6210 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778126915 ) (ID: 9200000021962025 i12Cover) Ga je zo meteen ook opnieuw make up kopen in Abbenes ? Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover in Abbenes

Tafelen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw item “Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Haarlemmermeer (Nederland).

Bestellen? in Haarlemmermeer

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Abbenes.


Er zijn veel winkels nabij Haarlemmermeer.

Vaak zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover in Abbenes