Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover (Oranje) ☆

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Oranje

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778776721 ) (ID: 9200000027117762 i12Cover) Ga je zo meteen ook terug parfum bestellen in Oranje ? Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Oranje

Klussen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Midden-Drenthe (Nederland).

Waar? in Midden-Drenthe

Er zijn veel opties om deals te spotten in Oranje.


Er zijn tal van shops nabij Midden-Drenthe.

Vaak kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Oranje