Samsung Galaxy S7 Edge Blue Moon Flip Wallet Case Zwart (Zwijnsbergen) ☆☆☆☆

Samsung Galaxy S7 Edge Blue Moon Flip Wallet Case Zwart in Zwijnsbergen

Geschikt voor: Samsung Galaxy S7 Edge

Mercury Goospery Blue Moon – Samsung Galaxy S7 Edge Wallet Case

Deze hoes uit de Goospery Blue Moon serie van Mercury is een stijlvolle oplossing om je Samsung Galaxy S7 Edge goed te beschermen tegen stoten, krassen en andere kleine beschadigingen. Mercury maakt smartphone hoesjes van hoge kwaliteit en denkt na over het ontwerp, zo is dit hoesje gemaakt van een mooi licht gekreukt kunstleer en is er aan de binnenkant extra ruimte om pasjes op te bergen. Samen met de opbergruimte voor briefgeld of een notitie is deze Mercury Samsung Galaxy S7 Edge Wallet Case bijna een volwaardige portemonnee!

Deze wallet case is op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S7 Edge

Aan de binnenkant van deze Samsung Galaxy S7 Edge Wallet Case zit een flexibele houder waarin de telefoon geplaatst wordt zodat deze stevig op zijn plaats blijft. Alle knoppen en aansluitingen blijven bereikbaar in de wallet case waardoor je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken! Om het bellen prettiger te maken, is het mogelijk om de voorkant van het hoesje om te vouwen naar achteren zodat je telefoon goed aansluit op je oor. Het hoesje sluit met een magneet sluiting.

(EAN code: 8719323942509 ) (ID: 9200000064187441 Goospery) Zal je straks ook opnieuw make up aanschaffen in Zwijnsbergen ? Samsung Galaxy S7 Edge Blue Moon Flip Wallet Case Zwart in Zwijnsbergen

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Samsung Galaxy S7 Edge Blue Moon Flip Wallet Case Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Sint-Oedenrode (Nederland).

Waar? in Sint-Oedenrode

Er zijn verschillende manieren om artikelen te vinden in Zwijnsbergen.


Er zijn tal van winkels nabij Sint-Oedenrode.

Vaak kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Samsung Galaxy S7 Edge Blue Moon Flip Wallet Case Zwart in Zwijnsbergen