Samsung Galaxy J3 Pro (2017) – Zwart (Englum) ☆☆☆☆

Samsung Galaxy J3 Pro (2017) - Zwart in Englum

Simlockvrij | Android 7.0 | 5 inch scherm | 16 GB geheugen

Samsung heeft wederom de ultieme combinatie gevonden tussen uitstraling en snelheid, waardoor de Samsung Galaxy J3 Pro (2017) tot leven is gekomen.

Ongekende Performance
Met het intern geheugen van 2GB en de 1,4Ghz Quad-Core processor ben je weer helemaal up-to-date en kun je weer optimaal gebruik maken van je smartphone. Multi-tasken en meerdere schermen geopend, het kan allemaal met deze Samsung Galaxy J3 Pro (2017)

Uitstraling
Met een perfect afgewerkte metalen behuizing is de Samsung Galaxy J3 Pro (2017) de eerste smartphone in de Galaxy J-Serie waarbij de behuizing niet van plastic is. Door gebruik te maken van een 2.5D glazen beeldscherm ziet deze smartphone van Samsung er wederom perfect afgewerkt uit.

Kijkgenot
Wat heerlijk om je Youtube video’s of andere multimedia te kunnen bekijken in HD kwaliteit. Met het 5” inch HD beeldscherm wordt het genieten want vanaf nu zie je alle multimedia haarscherp en helder op het 5 inch HD beeldscherm van je Samsung Galaxy J3 Pro (2017) smartphone.

Haarscherpe foto’s
Dankzij de 13MP camera met LED-flitser aan de achterzijde maak je haarscherpe foto’s onder bijna alle omstandigheden. Wil je een selfie maken dan is dit natuurlijk geen enkel probleem met de 5MP camera aan de voorzijde die ook nog eens voorzien is van een LED-flitser.

4G LTE Dual-SIM mogelijkheden
Snel surfen op internet met snelheden die dankzij de 4G mogelijkheid kunnen oplopen tot 150Mpbs. De Dual-SIM* optie van deze Samsung Galaxy J3 Pro (2017) zorgt ervoor dat je met 1 telefoon op twee nummers bereikbaar bent.

*Let op: Om gebruik te maken van de Dual-SIM mogelijkheid dienen er ook twee Micro-SIM kaarten in het toestel aanwezig te zijn.
**Het opslag geheugen is uit te breiden met een Micro-SD kaart van maximaal 256GB (EAN code: 0635131424489 ) (ID: 9200000081735210 Samsung) Ga je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed kopen in Englum ? Samsung Galaxy J3 Pro (2017) - Zwart in Englum

Tafelen in Groningen

Meestal wordt jouw goed “Samsung Galaxy J3 Pro (2017) – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Smartphones in de regio van Zuidhorn (Nederland).

Waar? in Zuidhorn

Er zijn veel manieren om koopwaar aan te schaffen in Englum.


Er zijn tal van winkels nabij Zuidhorn.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Samsung Galaxy J3 Pro (2017) - Zwart in Englum