Samsung Galaxy Core Prime – Zwart (Sluis 13) ☆☆☆☆

Samsung Galaxy Core Prime - Zwart in Sluis 13

Simlockvrij | Android 4.4 | 4.5 inch scherm | 8 GB geheugen

De Samsung Galaxy Core Prime is de nieuwe standaard voor een basis smartphone. De Samsung Core Prime draait op Android waarmee je toegang hebt tot de vele apps in de Play Store, heeft een processor die multitasken aan kan, een redelijke camera en een betaalbare prijs.

Kenmerken van de Samsung Galaxy Core Prime

  • Besturingssysteem: Android 4.4
  • 4.5 inch scherm
  • 5 megapixel camera
  • 2 megapixel frontcamera
  • 8 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar)
  • Micro-simkaart
  • Simlockvrij

Samsung Galaxy Core Prime

De Samsung Galaxy Core Prime heeft een 4.5 inch scherm. Dat is groot genoeg om comfortabel op te typen en met een gemiddelde hand kun je hem nog net met één hand bedienen.

Apps van Android

Met Android als besturingssysteem heb jij toegang tot de vele apps in de Play Store. Bekende apps zoals Facebook, Nu.nl en 9292ov kun je gemakkelijk vinden. Maar er is ook een groot aanbod op gebied van verslavingwekkende spelletjes zoals Candy Crush en Pet Rescue.

Onder de moterkap

De 1.2 GHz Quad Core processor samen met de 4G verbinding zorgt ervoor dat de Samsung Galaxy Core al die apps en spelletjes ook soepel kan draaien. Natuurlijk is het ook mogelijk om foto’s te maken met de Core Prime. Met een 5 megapixel camera aan de achterkant leg jij gemakkelijk de leukste momenten vast en met de 2 megapixel selfie camera heb je geen spiegel meer nodig.

Ultra Power Saving mode

Wat heb je aan een smartphone als je hem niet de hele dag kunt gebruiken? Dankzij Samsung’s Ultra Power Saving Mode gebruik worden onnodige functies automatisch beperkt om zo de levensduur van de batterij te verlengen.

Find My Mobile

Find My Mobile is het ingebouwde beveiligingssysteem voor de Samsung Galaxy Core Prime. Is je telefoon verloren of gestolen? Bepaal de locatie online, beveilig hem en verwijder gevoelige gegevens op afstand. Wel zo veilig! (EAN code: 8806086634526 Bekijk ook de nieuwere Samsung Galaxy Core Prime VE.) (ID: 9200000038325565 Samsung) Ga je zo meteen ook terug make up bestellen in Sluis 13 ? Samsung Galaxy Core Prime - Zwart in Sluis 13

Klussen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Samsung Galaxy Core Prime – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Smartphones in de regio van Someren (Nederland).

Winkels in Someren

Er zijn verschillende opties om koopwaar te spotten in Sluis 13.


Er bestaan tal van shops nabij Someren.

Meestal zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Samsung Galaxy Core Prime - Zwart in Sluis 13