Samsung Galaxy A5 Hoesje Zwart (Tempel) ☆☆☆☆

Samsung Galaxy A5 Hoesje Zwart in Tempel

Geschikt voor: Samsung Galaxy A5 (SM-A500F)

Een betere bescherming dan dit Mercury hoesje is er niet. Het beschermhoesje is gemaakt van zeer goede kwaliteit PU-leer met een onbreekbare TPU-houder erin. Deze rubberachtige TPU-houder, waar je Samsung Galaxy A5 (SM-A500F) in vastgezet kan worden, bevat opstekende randjes, die voorkomen dat het scherm van je telefoon het oppervlakte raakt en hierdoor krassen worden veroorzaakt. De houder bevat op maat gemaakte uitsparingen voor knoppen en poorten van je Samsung Galaxy A5, waardoor je telefoon opgeladen en bediend kan worden, wanneer deze in het hoesje zit. Het scherm van je Samsung Galaxy A5 wordt bedekt door de flap van de case. Deze kan afgesloten worden met een onzichtbare magnetische sluiting. De hoes kan gebruikt worden als portemonnee, aangezien er op de flap opbergvakjes zitten voor pasjes of geld. Erg handig als je alle benodigdheden bij elkaar wilt hebben! En niet te vergeten, zit er een polsbandje aan het hoesje, die er eventueel afgehaald kan worden. Het hoesje is niet alleen een optimale bescherming tegen krassen, vuil, deuken, maar ook functioneel. De hoes kan namelijk horizontaal neergezet worden om een lamme arm te voorkomen. Daarnaast laat deze hoes je Samsung Galaxy A5 (SM-A500F) er mooi uitzien. Zo blijkt dat dit beschermhoesje alles bevat, wat je van een hoesje kan verwachten.

Kenmerken:

  • Speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy A5 (SM-A500F)
  • Gemaakt uit de hoge kwaliteit materialen: PU-leer en TPU
  • Opbergvakjes: 2 pasjeshouders en 1 groot vakje
  • Openingen voor vitale functies
  • Uitstekende pasvorm
  • Magnetische sluiting
  • Kleur: Zwart

(EAN code: 8718894132791 Hoesjes en Cases van Mercury) (ID: 9200000043160289 Mercury Records) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Tempel ? Samsung Galaxy A5 Hoesje Zwart in Tempel

Tafelen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw goed “Samsung Galaxy A5 Hoesje Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Bodegraven-Reeuwijk (Nederland).

Online in Bodegraven-Reeuwijk

Er zijn verschillende opties om deals aan te schaffen in Tempel.


Er bestaan tal van winkels nabij Bodegraven-Reeuwijk.

Vaak zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Samsung Galaxy A5 Hoesje Zwart in Tempel