Samsung EO-RG920B (Russeignies) ☆☆☆

Samsung EO-RG920B in Russeignies

– Draadloos dankzij Bluetooth
– Dual streamen
– Handig voor onderweg

Activeer Bluetooth
Met de Samsung Level Link maak jij jouw bekabelde toestellen draadloos dankzij Bluetooth! Koppel de Level Link met een toestel dat over Bluetooth beschikt. Sluit vervolgens een headset of een set luidsprekers aan de Level Link en luister muziek met de kwaliteit die je gewend bent.

Dual streamen
Samen muziek luisteren? Geen probleem! Koppel twee Bluetooth headsets aan de Level Link en luister tegelijk met een vriend naar dezelfde muziek. De aptX Low Latency codec zorgt ervoor dat geluid en beeld gelijk lopen wanneer je een film kijkt.

Compact en draagbaar
Bevestig de Level Link aan je kleding met de handige clip aan de achterkant – of gebruik de ketting die je om je nek kunt dragen.

Pure kwaliteit
De Level Link ondersteunt Bluetooth 3.0 voor naadloos streamen van muziek. Met de aptX codec en ondersteuning voor Samsung HD geniet jij van puur kwaliteitsgeluid van je favoriete muziek, films en games.

Functioneel en makkelijk
De Level Link beschikt over een aantal makkelijke functies: Met de knoppen pas je het volume aan, regel je de muziek en kun je titels aanpassen – zonder het gekoppelde toestel erbij te houden. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je ook oproepen starten en beantwoorden!
Functioneel en makkelijk (EAN code: 8806086947701 ) (ID: 9200000046790674 Samsung) Zal je zo meteen ook terug parfum bestellen in Russeignies ? Samsung EO-RG920B in Russeignies

Webshops in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “Samsung EO-RG920B” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Elektronica in de regio van Mont-de-l\\\’Enclus (België).

Winkels in Mont-de-l\\\’Enclus

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Russeignies.


Er bestaan tal van shops nabij Mont-de-l\\\’Enclus.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Samsung EO-RG920B in Russeignies