Rowenta SO9080 kachels (Nistelrode) ☆

Rowenta SO9080 kachels in Nistelrode

2 warmtestand(en)

Krachtig, stil en extra veilig

De Excel Aqua Safe biedt stille en krachtige verwarming en is geschikt voor iedere kamer in huis, zelfs de badkamer. Met druipwaterdichtheid tegen water, automatisch uitschakelen bij omvallen, een dubbele beveiliging tegen oververhitting en een alarm voor storingen voor een goede gemoedsrust. De twee regelbare verwarmingsstanden zijn geschikt voor iedere situatie. Kies voor de stille 1000 W-stand voor langer gebruik en zorg voor knusse en discrete verwarming die perfect is om bij te lezen of tv te kijken, of kies voor de 2000 W-turbostand voor robuustere en snellere verwarming. Dankzij de automatische trilling wordt de warmte door de hele kamer verspreid. De kachel kan het hele jaar door gebruikt worden. De ventilator biedt verkoeling tijdens de warme maanden en het wasbare filter en de duurzame keramische verwarmingstechnologie zorgen voor langdurige topprestaties.

Zelfs veilig in de badkamer

Druipwaterdicht in overeenstemming met de IP21-certificering en een transparant klepje om het bedieningspaneel te beschermen tegen druipwater.

4-voudige auto-stop

Extreem veilig: stopt automatisch als de kachel omvalt en voorkomt zo verbrandingsrisico’s.

Veiligheidswaarschuwing

Stopt en waarschuwt automatisch als er iets verkeerd gaat.

Dubbele bescherming tegen oververhitting

De kachel stopt automatisch met verwarmen om oververhitting te voorkomen

Thermostaat met vorstbeveiliging

Stel voor optimaal comfort en gemak de gewenste kamertemperatuur in met de thermostaat of stel de vorstbeveiliging in om de kamertemperatuur boven de 0°C te houden. In overeenstemming met de aangegeven kamergrootte voor dit product

Krachtig en regelbaar

Stel het gewenste verwarmingsniveau gemakkelijk in met de knop. Kies tussen 1000 W voor discreet, langer gebruik en 2000 W voor krachtiger, snel op temperatuur komen.

Stil

Extreem stil met slechts 50 dB(A) in de silence-stand. Geniet van krachtige warmte zonder gestoord te worden. Heerlijk warm studeren, tv kijken of zelfs slapen.

Verkoelende ventilator

Deze kachel heeft ook een verkoelende ventilator, om het hele jaar door te gebruiken. Kies deze stand voor persoonlijke verkoeling of voor het ventileren van kleine ruimtes.

Gemakkelijk te verplaatsen

Dankzij de handgreep kan de kachel overal mee naartoe. Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt hem gemakkelijk te verplaatsen in huis, maar ook daarbuiten.

Wasbaar filter

Veilig te openen om het filter te wassen voor langdurige prestaties.

Waar te gebruiken

Ideaal voor kamers van 20 tot 25m²

Kenmerken

Verwarmingselement type

Keramisch

Aan/uitschakelaar

Ja

Soort

Ventilatie met ruimteverwarming

Anti-stof filter

Ja

Instelbare thermostaat

Ja

Zomer-ventilatie

Ja

Lengte snoer

1,5 m

Stofwerend

Ja

Bevriezings beveiliging

Ja

Design

Plaatsingsopties

Vloer

Kleur van het product

Beige, Wit

Prestatie

Verwarmingsvermogen

2000 W

Verwarming power (min)

1000 W

Geschikt voor kamers tot en met

25 m²

Geluidsniveau ventilatie (max)

50 dB (EAN code: 3121040037416 ) (ID: 9200000019264059 Rowenta) Ga je straks ook terug kleding kopen in Nistelrode ? Rowenta SO9080 kachels in Nistelrode

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Rowenta SO9080 kachels” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Elektronica in de regio van Bernheze (Nederland).

Winkels in Bernheze

Er zijn veel manieren om items te spotten in Nistelrode.


Er bestaan tal van shops nabij Bernheze.

Vaak zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Rowenta SO9080 kachels in Nistelrode