Qware Tabby 7 Inch Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover (Hasseberg) ☆☆

Qware Tabby 7 Inch Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Hasseberg

Geschikt voor: Qware Tabby 7 Inch

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Qware Tabby 7 Inch.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Qware Tabby 7 Inch wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Qware Tabby 7 Inch rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778125802 ) (ID: 9200000021962257 i12Cover) Zal je straks ook terug klus gerief kopen in Hasseberg ? Qware Tabby 7 Inch Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Hasseberg

Tafelen in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Qware Tabby 7 Inch Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Vlagtwedde (Nederland).

Waar? in Vlagtwedde

Er zijn verschillende manieren om artikelen te zoeken in Hasseberg.


Er bestaan veel shops nabij Vlagtwedde.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Qware Tabby 7 Inch Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Hasseberg