® Protekt Samsung S7 screenprotector bubbelvrij pantserglas (Krommenhoeke) ☆

® Protekt Samsung S7 screenprotector bubbelvrij pantserglas in Krommenhoeke

Geschikt voor: Samsung | Apple

Houd je beeldscherm nieuw met de beste screenprotector die er is. De Protekt Tempered Glass screenprotector biedt een geavanceerde bescherming die Oleophobic Coating heet tegen vingerafdrukken, vlekken en is waterafstotend. LET OP… eenmaal gebruikte en gebroken screenprotectors kunnen niet geretourneerd worden !! De Protekt Tempered Glass beschikt over een 9H hardheid en heeft een dikte van 0.25 mm. Dit maakt de Tempered Glass uitermate kras bestendig en behoudt het een natuurlijke feedback.

Belangrijkste kenmerken
• 9H hardheid en zeer krasvast
• Bescherm uw waardevolle telefoon optimaal
• Oleophobic Coating tegen vingerafdrukken, vuil en vet
• 99% helder Asahi japans glas
• Round curves afgronde hoeken
• Makkelijk aan te brengen zonder bubbels met een beetje geduld
• Bedekt 95% van de telefoon en niet de Edge helemaal
• Dikte slechts 0.25 mm … een van de dunste verkrijgbaar
• Kompleet met reinigings en ontvettingsdoekjes

Pantserglas zonder bubbels>/b>
Protekt screenprotectors zijn gemaakt van echt pantserglas en zijn vele male sterken dan de folie variant. Het voordeel is dat het zonder bubbels aan te brengen is en het 9H hardheid heeft, wat staat voor zeer krasvast. De Protekt screenprotector beschikt over afgeronde randen waardoor je geen last hebt van scherpe hoeken en de functies zijn volledig toegankelijk door het ultradunne 0.25 MM Asahi glas. Door Nikkon Glue hecht de Tempered Glass snel aan het display zonder luchtbellen en behoudt tevens de helderheid en originele kleuren van het beeldscherm, waardoor je altijd een HD gevoel ervaart.

Let op: Omdat dit echt glas betreft, bedekt deze screenprotector 95% van het vlakke glas en is dus niet gebogen tot aan de rand. (EAN code: 8719326021201 ) (ID: 9200000058038010 Protekt) Ga je binnenkort ook terug parfum aanschaffen in Krommenhoeke ? ® Protekt Samsung S7 screenprotector bubbelvrij pantserglas in Krommenhoeke

Winkelen in Zeeland

Meestal wordt jouw goed “® Protekt Samsung S7 screenprotector bubbelvrij pantserglas” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Screenprotectors in de streek van Veere (Nederland).

Online in Veere

Er zijn verschillende opties om deals aan te schaffen in Krommenhoeke.


Er zijn tal van shops nabij Veere.

Meestal zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl ® Protekt Samsung S7 screenprotector bubbelvrij pantserglas in Krommenhoeke