Princess Table Chef Crepe & Grill 492229 (Eisden) ▷

Princess Table Chef Crepe & Grill 492229 in Eisden

Pannenkoekenmaker | Antiaanbaklaag | 1500 Watt

Bak eenvoudig de lekkerste crêpes en pannenkoeken op de Princess 492229 Table Chef Crêpe & Grill. Ook kan je de grote bakplaat gebruiken als tafelgrill als je meer zin hebt in hartig. Je hoeft in ieder geval niet meer te kiezen met dit handige apparaat.

Bak flinterdunne crêpes of lekker dikke pannenkoeken
Verlang je ook vaak terug naar heerlijke Franse crêpes? Maak ze nu zelf thuis met de Princess Table Chef Crêpe & Grill. Op de gegoten aluminium bakplaat met een diameter van 37 cm bak je makkelijk crêpes en pannenkoeken. Bij de table chef ontvang je een speciale crêpespatel waarmee je het beslag flinterdun kan uitstruiken. Vul de crêpes naar keuze met een zoete of hartige vulling en geniet.

Gegoten aluminium bakplaat ook geschikt als grill
De handige bakplaat van de Princess Table Chef Crêpe & Grill heeft een hoogwaardige antiaanbaklaag waardoor je ook zonder vet of boter vlees, vis en groenten kan grillen. Met de regelbare thermostaat stel je eenvoudig de juiste temperatuur in en het indicatielampje laat je weten wanneer de plaat op temperatuur is.

Makkelijk schoon te maken
De uitneembare plaat heeft een duurzame antiaanbaklaag waardoor voedsel niet blijft plakken en je de plaat eenvoudig kan reinigen door deze in de vaatwasser te plaatsen. De behuizing is snel gereinigd met een doekje en een sopje.

Op alle producten van Princess ontvang je 24 maanden garantie

Wat vind je in de doos:
Princess Table Chef Crepe & Grill, crêpespatel, handleiding

Redenen om voor de Princess Table Chef Premium te kiezen:

  • Gebruik de Table Chef voor het bakken van crêpes, pannenkoeken en om te grillen
  • Hoogwaardige gegoten aluminium plaat met een diameter van 37 cm voor grote eters
  • Met de regelbare thermostaat kies je altijd de juiste temperatuur voor het perfecte resultaat
  • Inclusief crêpespatel waarmee je het beslag flinterdun kan uitstrijken
  • Makkelijk schoon te maken dankzij de verwijderbare en vaatwasserbestendige bakplaat

(EAN code: 8713016038326 ) (ID: 9200000082192041 Princess) Ga je straks ook terug parfum bestellen in Eisden ? Princess Table Chef Crepe & Grill 492229 in Eisden

Online in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Princess Table Chef Crepe & Grill 492229” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Pannenkoekenmakers in de regio van Maasmechelen (België).

Online in Maasmechelen

Er zijn verschillende manieren om deals te zoeken in Eisden.


Er zijn tal van winkels nabij Maasmechelen.

Vaak wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Princess Table Chef Crepe & Grill 492229 in Eisden