Prestigio Multireader 5574 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover (Thieusies) ☆

Prestigio Multireader 5574 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover in Thieusies

Geschikt voor: Prestigio Multireader 5574

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Prestigio Multireader 5574.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Prestigio Multireader 5574 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Prestigio Multireader 5574 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778778275 ) (ID: 9200000027117471 i12Cover) Zal je binnenkort ook terug kleding bestellen in Thieusies ? Prestigio Multireader 5574 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover in Thieusies

Tafelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “Prestigio Multireader 5574 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Soignies (België).

Waar? in Soignies

Er zijn veel opties om items te zoeken in Thieusies.


Er bestaan tal van shops nabij Soignies.

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Prestigio Multireader 5574 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover in Thieusies