Prestigio Multireader 3884 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover (Schulen) ☆☆

Prestigio Multireader 3884 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover in Schulen

Geschikt voor: Prestigio Multireader 3884

Diamond Class Case voor Prestigio Multireader 3884
Deze universele Diamond Class hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Prestigio Multireader 3884.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Prestigio Multireader 3884 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede en buigbare metalen klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Prestigio Multireader 3884 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen.
De drie gleuven waarin u uw Prestigio Multireader 3884 kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778197410 ) (ID: 9200000022683630 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Schulen ? Prestigio Multireader 3884 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover in Schulen

Shoppen in Limburg

Meestal wordt jouw item “Prestigio Multireader 3884 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Herk-de-Stad (België).

Winkels in Herk-de-Stad

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Schulen.


Er bestaan veel shops nabij Herk-de-Stad.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Prestigio Multireader 3884 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover in Schulen