Prestigio Multipad 7.0 Hd Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Roze, merk i12Cover (De Buis) ☆☆☆☆

Prestigio Multipad 7.0 Hd Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Roze, merk i12Cover in De Buis

Geschikt voor: Prestigio MultiPad 7.0 Hd

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Prestigio Multipad 7.0 Hd.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Prestigio Multipad 7.0 Hd wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Prestigio Multipad 7.0 Hd rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778158169 ) (ID: 9200000021963463 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding aanschaffen in De Buis ? Prestigio Multipad 7.0 Hd Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Roze, merk i12Cover in De Buis

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Prestigio Multipad 7.0 Hd Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Roze, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Zundert (Nederland).

Online in Zundert

Er zijn veel manieren om koopwaar aan te schaffen in De Buis.


Er zijn tal van shops nabij Zundert.

Misschien wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.boerenmagie.nl Prestigio Multipad 7.0 Hd Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Roze, merk i12Cover in De Buis