Polkadot Hoes voor de Spire Bliss 7 Plus, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover (Woumen) ☆☆☆

Polkadot Hoes  voor de Spire Bliss 7 Plus, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in Woumen

Geschikt voor: Spire Bliss 7

Spire Bliss 7 Plus Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Spire Bliss 7 Plus. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
Handige Multi-standDe hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Spire Bliss 7 Plus in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Spire Bliss 7 Plus of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Spire Bliss 7 Plus. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Spire Bliss 7 Plus als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Spire Bliss 7 Plus wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Spire Bliss 7 Plus het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polka Dot case met Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778743358 ) (ID: 9200000026897247 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens opnieuw kleding bestellen in Woumen ? Polkadot Hoes  voor de Spire Bliss 7 Plus, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in Woumen

Winkelen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “Polkadot Hoes voor de Spire Bliss 7 Plus, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Diksmuide (België).

Waar? in Diksmuide

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Woumen.


Er bestaan tal van shops nabij Diksmuide.

Meestal zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Polkadot Hoes  voor de Spire Bliss 7 Plus, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in Woumen