“Polkadot Hoes voor de Iriver Story Eb02 Ebook Ereader, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover” (Moen) ☆☆☆☆


Kunstleer

Advies verkoopprijs: €30.95

Iriver Story Eb02 Ebook Ereader Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Iriver Story Eb02 Ebook Ereader. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Iriver Story Eb02 Ebook Ereader in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Iriver Story Eb02 Ebook Ereader of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Iriver Story Eb02 Ebook Ereader. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Iriver Story Eb02 Ebook Ereader als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Iriver Story Eb02 Ebook Ereader wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Iriver Story Eb02 Ebook Ereader het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polka dot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polkadot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778745390 ) (ID: 9200000026894506 i12Cover) Ga je straks ook terug speelgoed aanschaffen in Moen ?

Klussen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw goed “”Polkadot Hoes voor de Iriver Story Eb02 Ebook Ereader, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Etuis & hoesjes in de regio van Zwevegem (België).

Online in Zwevegem

Er zijn veel opties om items te zoeken in Moen.


Er bestaan tal van winkels nabij Zwevegem.

Meestal zul je hem ook online bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl