Polkadot Hoes voor de Hanvon Wisereader W631, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover (Deerlijk) ☆☆☆☆

Polkadot Hoes  voor de Hanvon Wisereader W631, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Deerlijk

Kunstleer

Advies verkoopprijs: €30.95

Hanvon Wisereader W631 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Hanvon Wisereader W631. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Hanvon Wisereader W631 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Hanvon Wisereader W631 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Hanvon Wisereader W631. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Hanvon Wisereader W631 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Hanvon Wisereader W631 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Hanvon Wisereader W631 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polka dot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polkadot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778747295 ) (ID: 9200000026896256 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug klus gerief bestellen in Deerlijk ? Polkadot Hoes  voor de Hanvon Wisereader W631, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Deerlijk

Shoppen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Polkadot Hoes voor de Hanvon Wisereader W631, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Etuis & hoesjes in de regio van Deerlijk (België).

Bestellen? in Deerlijk

Er zijn verschillende opties om artikelen te zoeken in Deerlijk.


Er bestaan veel winkels nabij Deerlijk.

Vaak wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Polkadot Hoes  voor de Hanvon Wisereader W631, Diamond Class Cover met Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Deerlijk