Polkadot Hoes voor de Denver Taq 10133, Diamond Class Cover met Multi-stand, rood , merk i12Cover (Westergeest / Westergeast) ▷

Polkadot Hoes voor de Denver Taq 10133, Diamond Class Cover met Multi-stand, rood , merk i12Cover in Westergeest / Westergeast

Geschikt voor: Denver Taq 10133

Denver Taq 10133 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Denver Taq 10133. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
Handige Multi-standDe hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Denver Taq 10133 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Denver Taq 10133 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Denver Taq 10133. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Denver Taq 10133 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Denver Taq 10133 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Denver Taq 10133 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polka Dot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719177062934 ) (ID: 9200000049489684 i12Cover) Ga je binnenkort ook opnieuw parfum kopen in Westergeest / Westergeast ? Polkadot Hoes voor de Denver Taq 10133, Diamond Class Cover met Multi-stand, rood , merk i12Cover in Westergeest / Westergeast

Winkelen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Polkadot Hoes voor de Denver Taq 10133, Diamond Class Cover met Multi-stand, rood , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Kollumerland en Nieuwkruisland (Nederland).

Bestellen? in Kollumerland en Nieuwkruisland

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Westergeest / Westergeast.


Er zijn veel winkels nabij Kollumerland en Nieuwkruisland.

Misschien zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Polkadot Hoes voor de Denver Taq 10133, Diamond Class Cover met Multi-stand, rood , merk i12Cover in Westergeest / Westergeast