Polkadot Hoes voor de Ainol Novo 7 Aurora 2, Diamond Class Cover met Multi-stand, Roze, merk i12Cover (Woudsend / Wâldsein) ▷

Polkadot Hoes  voor de Ainol Novo 7 Aurora 2, Diamond Class Cover met Multi-stand, Roze, merk i12Cover in Woudsend / Wâldsein

Geschikt voor: Ainol Novo 7 Aurora | Ainol Novo 7 Aurora 2 | Aurora 2

Ainol Novo 7 Aurora 2 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Ainol Novo 7 Aurora 2. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
Handige Multi-standDe hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Ainol Novo 7 Aurora 2 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Ainol Novo 7 Aurora 2 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Ainol Novo 7 Aurora 2. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Ainol Novo 7 Aurora 2 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Ainol Novo 7 Aurora 2 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Ainol Novo 7 Aurora 2 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polka Dot case met Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778739252 ) (ID: 9200000026897255 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Woudsend / Wâldsein ? Polkadot Hoes  voor de Ainol Novo 7 Aurora 2, Diamond Class Cover met Multi-stand, Roze, merk i12Cover in Woudsend / Wâldsein

Winkelen in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Polkadot Hoes voor de Ainol Novo 7 Aurora 2, Diamond Class Cover met Multi-stand, Roze, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Winkels in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel opties om deals te zoeken in Woudsend / Wâldsein.


Er zijn veel winkels nabij Súdwest-Fryslân.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Polkadot Hoes  voor de Ainol Novo 7 Aurora 2, Diamond Class Cover met Multi-stand, Roze, merk i12Cover in Woudsend / Wâldsein