Polka Dot Hoesje voor Sony Xperia L met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover (Tuuthees) ☆☆

Polka Dot Hoesje voor Sony Xperia L met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover in Tuuthees

Geschikt voor: Sony Xperia | Sony Xperia L | Xperia | Xperia L

Advies verkoopprijs: €19.50

Polka Dot Hoesje voor Sony Xperia L inclusief gratis Polka Dot Stylus.

Trendy smartphone sleeve, verkrijgbaar in diverse hippe kleuren voorzien van Polka Dot motief. Een bijpassende zwarte Stylus pen wordt gratis meegeleverd. Deze universele Polka Dot Sleeve is geschikt voor de Sony Xperia L.

Duurzame materialen voor de juiste bescherming
De Polka Dot Sleeve is met de hand vervaardigd van PU leer. Dit materiaal is duurzaam en zorgt voor een goede bescherming van uw Sony Xperia L tegen krassen en valschade. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering.

Handig in gebruik incl. gratis Stylus pen
Met het handige Pull-out koordje is uw Sony Xperia L makkelijk uit de sleeve te halen. Daarnaast heeft de Polka Dot Sleeve een compact design, zonder veel extra bulk toe te voegen. Hierdoor is uw Sony Xperia L makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld in uw broekzak of handtas. Tevens wordt er een gratis Stylus pen meegeleverd. Ook deze is voorzien van een hip stippen motief.

Polka Dot
De smartphone sleeve is voorzien van trendy Polka Dot motief. Dit stippen motief is al jaren lang helemaal hot! Dit maakt deze sleeve met stylus pen tot een hip en trendy accessoire voor uw Sony Xperia L.

Bestel snel!
Op zoek naar goede bescherming voor uw Sony Xperia L en helemaal gek van Polka Dots? Dan is dit trendy Hoesje het beste voor jou! Kies uw favoriete kleur en bestel voordelig! De verzending is gratis!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778883658 ) (ID: 9200000030915658 i12Cover) Ga je binnenkort ook opnieuw speelgoed aanschaffen in Tuuthees ? Polka Dot Hoesje voor Sony Xperia L met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover in Tuuthees

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Polka Dot Hoesje voor Sony Xperia L met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Boxmeer (Nederland).

Bestellen? in Boxmeer

Er zijn veel opties om deals te zoeken in Tuuthees.


Er bestaan veel shops nabij Boxmeer.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.boerenmagie.nl Polka Dot Hoesje voor Sony Xperia L met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover in Tuuthees