Polaroid Midc407 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, bruin , merk i12Cover (De Roskam) ☆☆☆☆

Polaroid Midc407 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, bruin , merk i12Cover in De Roskam

Geschikt voor: Polaroid Midc407

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Polaroid Midc407.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Polaroid Midc407 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Polaroid Midc407 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778126199 ) (ID: 9200000021962203 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed kopen in De Roskam ? Polaroid Midc407 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, bruin , merk i12Cover in De Roskam

Klussen in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Polaroid Midc407 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, bruin , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Kampen (Nederland).

Waar? in Kampen

Er zijn veel opties om items te zoeken in De Roskam.


Er bestaan tal van shops nabij Kampen.

Vaak wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Polaroid Midc407 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, bruin , merk i12Cover in De Roskam