Philips Viva HR1855/70 – Sapcentrifuge (Mere) ☆☆☆☆

Philips Viva HR1855/70 - Sapcentrifuge in Mere

Inhoud 0,8 liter | Aantal snelheden: 1 | Afneembaar sapreservoir

Met deze Philips HR1855 sapcentrifuge haal je nog meer sap uit fruit en groenten en dankzij de revolutionaire QuickClean-technologie is hij in een handomdraai weer schoon. Trakteer jezelf elke dag op gezond, zelfgemaakt sap!

Kenmerken

Ontwerpspecificaties
Kleur(en): Inktzwart
Materiaal behuizing: ABS-plastic
Materiaal kan: Kan van SAN en deksel van PS
Materiaal pulpopvangbak en stamper: PS

Technische specificaties
Vermogen: 700 W
Voltage: 220 – 240 V
Frequentie: 50/60 Hz
Snoerlengte: 1 m
Pulpopvangbak: 1,2 l
Diameter vultrechter: 75 mm
Capaciteit: 2 l
Capaciteit sapkan: 800 ml

Algemene specificaties
Antislipvoetjes: Ja
Veiligheidsklemmen: Ja
Geïntegreerd opbergvak voor snoer: Ja
Snelheidsstand: 1

Gemakkelijk schoon te maken
Vaatwasserbestendige accessoires: Ja
QuickClean: Ja

Extra informatie

Maak tot 2 liter sap in één keer.
Dankzij het innovatieve sapextractiesysteem met QUICKClean-technologie onttrekt deze sapcentrifuge tot 2 liter sap in één keer zonder dat u de pulpopvangbak hoeft te legen.

Krachtige 700 W-motor
Sterke motor van 700 W voor doeltreffend mengen, mixen en malen.

Dankzij de XL-vultrechter (75 mm) hoeft u niet voor te snijden
Met de extra grote vultrechter van 75 mm kunt u zelfs sap maken van grote vruchten en groenten zoals appels, wortels en bieten, zonder deze eerst te snijden.

QuickClean-technologie
De Philips-sapcentrifuge is gemakkelijk schoon te maken dankzij QuickClean-technologie. Hij is binnen 1 minuut schoon dankzij de gepolijste QuickClean-zeef, ingebouwde pulpopvangbak en gladde oppervlakken.

QuickClean-zeef
Het komt vaak voor dat pulpvezels vast komen te zitten in de zeef, waardoor deze moeilijk is schoon te maken. Dankzij de innovatieve QuickClean-technologie zijn alle oppervlakken van de zeef glad. Hierdoor kunt u de vezels makkelijk wegvegen met een sponsje.

Het vruchtvlees wordt opgevangen zodat u dit eenvoudig kunt wegwerpen
Het vruchtvlees wordt alleen opgevangen waar het hoort: in de vruchtvleescontainer van uw Philips-sapcentrifuge. Dit betekent dat vruchtvlees niet uit andere onderdelen hoeft te worden verwijderd, zoals het deksel. Het ronde ontwerp en de gladde oppervlakken zonder hoekjes en gaatjes zorgen ervoor dat het vruchtvlees gemakkelijk bereikbaar is en de container veel eenvoudiger kan worden gereinigd.

Eenvoudig het vruchtvlees controleren met de doorzichtige vruchtvleescontainer
Geniet van een echte, interactieve manier van sap persen. De deksel en de pulpopvangbak zijn doorzichtig, waardoor u het fruit en de groente die geperst worden kunt zien. U kunt ook meteen zien wanneer de pulpopvangbak vol is en moet worden leeggemaakt.

Gladde, gemakkelijk te reinigen oppervlakken
De sapcentrifuge heeft ronde vormen en een glad oppervlak dat u gemakkelijk onder de kraan kunt schoonspoelen. (EAN code: 8710103718383 Bekijk de Philips sapcentrifuge informatiepagina) (ID: 9200000038771848 Philips) Zal je straks ook terug kleding kopen in Mere ? Philips Viva HR1855/70 - Sapcentrifuge in Mere

Online in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Philips Viva HR1855/70 – Sapcentrifuge” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Sapcentrifuges in de streek van Erpe-Mere (België).

Winkels in Erpe-Mere

Er zijn verschillende opties om koopwaar te spotten in Mere.


Er zijn tal van winkels nabij Erpe-Mere.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Philips Viva HR1855/70 - Sapcentrifuge in Mere