Philips VisaPure Advanced SC5363/10 – Gezichtsreinigingsborstel/ Gezichtsborstel – Roze (Friesland) ☆☆☆☆

Philips VisaPure Advanced SC5363/10 - Gezichtsreinigingsborstel/ Gezichtsborstel - Roze in Friesland

Met de Philips VisaPure Advanced SC5363/10 gezichtsreinigingsborstel geniet je thuis van een professionele gezichtsbehandeling in 3 stappen met een speciaal reinigings- en verzorgingsprogramma voor de gevoelige huid. De VisaPure reinigt mild voor een zachte en rustige huid en met het massageopzetstuk zorg je voor een ontspannende, gezonde massage van je gezicht. Het verkoelende opzetstuk voor frisse ogen is extra mild voor de dunne en fijne huid rond je ogen. De Philips VisaPure is waterdicht en reinigt 10 keer zo effectief als reinigen met een watje, doordat dode en doffe huidcellen effectief verwijderd worden. Na gebruik wordt ook de opname van je favoriete huidverzorgingsproducten verbeterd.

Accessoires meegeleverd

 • Reinigingsborstel
 • Verkoelende opzetkop voor frisse ogen
 • Massage opzetstuk
 • Reisetui
 • Oplaadstandaard

Belangrijkste kenmerken Philips VisaPure Advanced

Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen
De VisaPure gezichtsborstel is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, zodat er volledig rekening gehouden is met de behoeften van de gevoelige, snel geïrriteerde huid.

Stap 1: zachte reiniging van je huid
Dankzij de ultradunne en zachte borstelhaartjes wordt je huid op een milde manier gereinigd, voor een zachte en stralende huid. Dankzij de slimme opzetborstel kunnen de rotaties, vibraties en de duur worden verminderd en afgestemd op de gevoelige huid. De borstel is voorzien van 2 intensiteitsniveaus waaruit je kunt kiezen.

Stap 2: ontspannende massage
De opzetkop voor revitaliserende massage zorgt ervoor dat de kleine spieren in het gezicht ontspannen, voor een revitaliserende ervaring. De opzetkop doet precies wat handen niet kunnen. Het voelt alsof 750 tikbewegingen van zachte vingers zachtjes je huid masseren. Naast de ontspannende effecten wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Hierdoor komen zuurstof en voedingsstoffen naar de huid komen voor een aanzienlijke verbetering en een gezonde gloed voor je gevoelige huid.

Stap 3: frisse ogen
Het speciale programma voor frisse ogen produceert 120 nanotrillingen per seconde, voor een zachte, revitaliserende massage rond de ogen. Het is speciaal ontworpen om mild te zijn voor de dunne en fijne huid rond de ogen. Het programma voor frisse ogen is een kort programma van 20 seconden, wat je snel uitvoert tijdens je dagelijkse ochtendritueel.

Slim programma voor de gevoelige huid
De gezichtsborstel is voorzien van een speciaal programma voor de gevoelige huid, met een 10% lagere rotatiesnelheid, 25% minder vibraties en een 20% kortere behandelingsduur, voor een nog zachtere behandeling. Dankzij de speciale reinigingsinstellingen voor de U-zone en de T-zone van je gezicht weet je zeker dat je de ideale reinigingsroutine hebt voor de gevoelige huid. Het resultaat is een betere reiniging dan met de handen, maar net zo zacht.

Productkenmerken

Gebruiksgemak

 • Intensiteitsinstellingen: 2
 • Waterdicht: Ja
 • Huidzonetimer: Ja
 • Reinigen opzetkoppen: Met water en zeep
 • Toepassingsgebieden: Wangen, Borst, Kin, Voorhoofd, Hals, Neus

Vermogen

 • Oplaadtijd: 6 uur
 • Gebruikstijd: Na 1x volledig opladen: ten minste 2 weken

Garantie

 • 2 jaar beperkte garantie

(EAN code: 8710103786726 ) (ID: 9200000083154677 Philips) Ga je straks ook terug kleding kopen in Friesland ? Philips VisaPure Advanced SC5363/10 - Gezichtsreinigingsborstel/ Gezichtsborstel - Roze in Friesland

Winkelen in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Philips VisaPure Advanced SC5363/10 – Gezichtsreinigingsborstel/ Gezichtsborstel – Roze” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Gezichtsreinigingsborstels in de streek van Montferland (Nederland).

Online in Montferland

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Friesland.


Er zijn veel shops nabij Montferland.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Philips VisaPure Advanced SC5363/10 - Gezichtsreinigingsborstel/ Gezichtsborstel - Roze in Friesland