Philips MCB2305 – Microset met DAB+ Radio – Zwart (Louette-Saint-Denis) ☆

Philips MCB2305 - Microset met DAB+ Radio - Zwart in Louette-Saint-Denis

15 Watt

De Philips MCB2305 is een radio, wekker en CD-speler in één. Zo kun je eenvoudig je favoriete cd’s afspelen met een lekkere krachtige sound. Ook kun je draagbare spelers op dit microsysteem aansluiten via usb, of gewoon via een audiokabel. Wil je juist je favoriete radioprogramma’s volgen? Met de MCB2305 ontvang je deze programma’s in digitale kwaliteit via DAB+: Kraakhelder en groots zenderaanbod.

Philips Let op: Deze microset heeft alleen een FM-antenne en is niet geschikt voor radio-ontvangst via de COAX-kabel.

Plus- en minpunten van de Philips MCM2300

Philips MCM2300 Subliem DAB+ ontvangst
Philips MCM2300 Veel aansluitmogelijkheden
Philips MCM2300 Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Philips MCM2300 Gebruiksvriendelijk
Philips MCM2300 Geen Bluetooth

Belangrijkste kenmerken Philips MCM2300

Connectiviteit

  • AUX Ingang (3,5mm)
  • USB ingang
  • FM/DAB+ Tuner
  • CD-speler

Bass Reflex-luidsprekersysteem
Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming. De lucht in de baspijp resoneert en gaat vibreren als een conventionele woofer. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een heel andere dimensie van diepe bas op.

Digital Sound Control
Digital Sound Control biedt de keuze uit de geluidsinstellingen Jazz, Rock, Pop en Classic. Je kiest gewoon het optimale frequentiebereik voor je muziek. De grafische equalizer past de balans altijd aan en hanteert de optimale frequenties voor de muziekstijl die je hebt ingesteld. Met Digital Sound Control geniet je optimaal van je muziek, doordat de geluidsbalans wordt aangepast aan de muziek die je op dat moment afspeelt.

Dynamic Bass Boost
Met Dynamic Bass Boost kun je optimaal van je muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als je dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kun je van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer je het volume lager zet.

Directe weergave vanaf usb
Met de modus voor directe weergave vanaf usb kun je de muziek op een usb-apparaat eenvoudig selecteren en al je inhoud afspelen. Je hoeft je usb-apparaat alleen maar aan te sluiten voor het afspelen van muziek of het exporteren van inhoud van het apparaat.

Automatische cd-lader voor optimaal gebruiksgemak
Een gemotoriseerd schuifklepje aan de voorkant voegt nog meer elegantie toe aan het toch al stijlvolle ontwerp van dit systeem. Het fraaie, maar functionele klepje waarachter de disc zich bevindt, schuift met een soepele beweging omhoog en omlaag wanneer je andere muziek wilt afspelen. Leun achterover en geniet van de dynamische geluidsweergave terwijl je de disc ziet draaien door het transparante venster.

Afmetingen

  • Breedte hoofdunit: 180 mm
  • Hoogte hoofdunit: 121 mm
  • Diepte hoofdunit: 247 mm
  • Breedte van de hoofdluidspreker: 150 mm
  • Hoogte van de hoofdluidspreker: 238 mm
  • Nettogewicht: 3,55 kg

(EAN code: 8712581711825 Microset met DAB+ radio-ontvangst) (ID: 9200000028192822 Philips) Ga je straks eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Louette-Saint-Denis ? Philips MCB2305 - Microset met DAB+ Radio - Zwart in Louette-Saint-Denis

Winkelen in Namen

Meestal wordt jouw goed “Philips MCB2305 – Microset met DAB+ Radio – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Microsets in de regio van Gedinne (België).

Waar? in Gedinne

Er zijn verschillende opties om koopwaar aan te schaffen in Louette-Saint-Denis.


Er zijn tal van winkels nabij Gedinne.

Misschien kan je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Philips MCB2305 - Microset met DAB+ Radio - Zwart in Louette-Saint-Denis