Philips Fidelio DTM5096 – Dockingstation met Bluetooth (Weijland) ☆

Philips Fidelio DTM5096 - Dockingstation met Bluetooth in Weijland

Bluetooth

De Philips Fidelio DTM5096 is een exclusieve bluetooth dockingstation uit de Fidelio-serie. De speakertoren heeft een tal van aansluitmogelijkheden, waardoor jij op alle mogelijke manieren naar jouw favoriete muziek kunt luisteren. Zo luister je naar muziek vanuit je iPhone, iPod of iPad die je in het dockingstation klikt. Ook is het mogelijk om CD’s af te spelen, FM-radio te luisteren of muziek vanaf een USB of via de AUX-ingang af te spelen. Dit 3.1 speakersysteem voorziet je van superieure geluidsprestaties door de zuivere, digitale verwerkingstechnologie. Hierdoor is er minder signaalverstoring en ruis hoorbaar, waardoor een helder en vol geluid gecreëerd wordt.

Kenmerken van de Philips Fidelio DTM5096:

 • Media afspelen: CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, WMA-CD, USB Flash Drive
 • Uitgangsvermogen (RMS): 200W
 • Geluidsverbetering: Digital Sound Control 4 modi, Dynamic Bass Boost, LivingSound
 • FM-antenne
 • 3,5 mm stereo lijningangkabel: MP3 Link
 • Aansluitingen aan de achterkant: AUX-ingang
 • Bluetooth-profielen: A2DP

Compabiliteit

 • iPod: iPod nano 7e generatie, iPod touch 5e generatie, iPod nano 1e generatie, iPod nano 2e generatie, iPod nano 3e generatie, iPod nano 4e generatie, iPod nano 5e generatie, iPod nano 6e generatie, iPod touch, iPod touch 2e generatie, iPod touch 3e generatie, iPod touch 4e generatie
 • iPhone: iPhone 6, iPhone 5, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S
 • iPad: iPad mini, iPad met Retina-scherm, iPad, iPad 2, De nieuwe iPad

Meegeleverd

 • AC-netsnoer, FM-antenne
 • Snelstartgids: Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans, Italiaans
 • Afstandsbediening
 • Gebruikershandleiding: 16 talen
 • Kabels/aansluitingen: 3,5 mm-stereo lijningangkabel, Netsnoer

Superieur Geluid
De geavanceerde zuivere, digitale verwerkingstechnologie levert bijzonder superieure geluidsprestaties in vergelijking met de conventionele analoge geluidstechnologie die wordt gebruikt in dockspelers voor de analoge audio-uitgang van een iPod/iPhone. De signaal-/ruisverhouding (S/N) wordt veel hoger met de digitale audio-uitgang op de iPod/iPhone en digitale verwerking op elk niveau van het circuit. Het resultaat is een ongeëvenaard, helder geluid dat perfect in balans is.

DualDock
De DualDock combineert een elegante styling met aansluitmogelijkheden voor Lightning en Apple apparaten met 30-pins connector. Deze klapt uit als je de aansluitingen nodig hebt en kan dienst doen als iPhone/iPod-standaard.

Bluetooth
Bluetooth is een energiezuinig draadloze communicatietechnologie. Het stelt je in staat om makkelijk via een draadloze connectie met smartphones, laptops of een tablet verbinding te maken. Zo luister je eenvoudig het geluid van je favoriete films, muziek of games via het krachtige geluid van de speaker.

Directe USB-ingang
Met de directe weergave vanaf USB sluit je USB-apparaten gewoon aan op de USB-poort van dit Philips Dockingstation om digitale muziek rechtstreeks af te spelen.

Audio-In (3.5mm)
De 3.5mm ingang stelt je in staat om ook met een kabel je mobiele apparaten aan de speaker te koppelen. Nagenoeg alle mobiele telefoons, laptops en tablets beschikken over de ingang. Hierdoor maakt het eigenlijk niet uit over welke device jij of je vrienden beschikken. Iedereen kan eenvoudig verbinding maken met de speaker. (EAN code: 8712581693879 Unieke speaker met Lightning/30-pins dockingfunctionaliteit) (ID: 9200000024788236 Philips) Zal je binnenkort ook opnieuw speelgoed bestellen in Weijland ? Philips Fidelio DTM5096 - Dockingstation met Bluetooth in Weijland

Online in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw item “Philips Fidelio DTM5096 – Dockingstation met Bluetooth” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Docking stations in de regio van Bodegraven-Reeuwijk (Nederland).

Online in Bodegraven-Reeuwijk

Er zijn veel manieren om artikelen te zoeken in Weijland.


Er bestaan tal van winkels nabij Bodegraven-Reeuwijk.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Philips Fidelio DTM5096 - Dockingstation met Bluetooth in Weijland