Pariot Bluetooth carkit – Handsfree bellen! (Woubrugge) ☆☆☆

Pariot Bluetooth carkit - Handsfree bellen! in Woubrugge

Met ingebouwde luidspreker en microfoon!
Geschikt voor alle smartphones met bluetooth functie!
Ondersteuning van de nieuwste Bluetooth 3.0 technologie!
Zeer goede, kraakheledere geluidskwaliteit met volumecontrol!
Ondersteunt multi point – koppel tot twee mobiele telefoons tegelijkertijd!
Eenvoudig te bevestigen aan de zonneklep!
Plug & Play, geen ingewikkelde installaties nodig!
Spreektijd tot 18 uur – standby tot 45 dagen!
Voorkom boetes en ongelukken!

Wanneer je wordt aangehouden voor niet-handsfree bellen kan je een boete verwachten van 230 euro. Dat is een hoop geld, en vooral niet nodig! Als je wel eens belt in de auto is het beter om een goede carkit te hebben. Dat kan je hele hoge boetes schelen en het is natuurlijk een stuk veiliger om te bellen met beide handen aan het stuur!

De carkit is geschikt voor iedere telefoon die beschikt over Bluetooth. Een draadloze verbinding maken is dus zeer eenvoudig. De ingebouwde luidspreker is van uitstekende kwaliteit waardoor je je gesprekspartner altijd luid en duidelijk kunt verstaan. Dit geldt natuurlijk ook voor de microfoon. Nooit meer last van ruis op de lijn! OOpnemen doe je met een druk op het hoorntje. Goed, helder geluid met een ingebouwde microfoon, waardoor je stem ook aan de andere kant van de lijn kraakhelder klinkt. Verder is het volume gemakkelijk aan te passen met de – of + drukknop op de Carkit. Gebruik je de carkit niet? Dan zit je hem gemakkelijk weer uit, zo kan minstens een maand vooruit zonder opladen. Je kunt de carkit eenvoudig met de meegeleverde klem aan de zonneklep bevestigen zodat hij op precies de juiste plek hangt. Ook net zo makkelijk maak je hem weer los, voor als je bijvoorbeeld even ergens wil parkeren en je hem niet in het zicht wil laten hangen.

Specificaties:
Universele Zonneklep Bluetooth 3.0 Carkit
Bluetooth: V3.0 + EDR
Koppelbaar: 2 telefoons
Accu: 650 mAh
Spreektijd: ± 18 uur
Stand-by: tot 45 dagen
Oplaadbaar
Inclusief auto-oplader (EAN code: 8719123866500 ) (ID: 9200000076108175 Pariot) Ga je binnenkort ook opnieuw klus gerief aanschaffen in Woubrugge ? Pariot Bluetooth carkit - Handsfree bellen! in Woubrugge

Online in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw item “Pariot Bluetooth carkit – Handsfree bellen!” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Carkits in de streek van Kaag en Braassem (Nederland).

Online in Kaag en Braassem

Er zijn veel manieren om artikelen aan te schaffen in Woubrugge.


Er zijn veel winkels nabij Kaag en Braassem.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Pariot Bluetooth carkit - Handsfree bellen! in Woubrugge