PanzerGlass Apple iPad 2/3/4 (Bodegraven) ▷

PanzerGlass Apple iPad 2/3/4 in Bodegraven

Geschikt voor: Apple iPad 2 | Apple iPad 3 | Apple iPad 4

PanzerGlass Apple iPad 2,3,4

Met deze PanzerGlass Apple iPad 2,3,4 is de beste bescherming voor uw iPad ooit. Het is maar liefst 9x sterker dan het huidige glas van uw iPad en is daarom ook de beste manier om uw iPad scherm te beschermen tegen krassen en andere beschadigingen.

Werking

PanzerGlass bestaat uit vier lagen. De onderste laag is gemaakt van siliconen en zorgt dat er geen luchtbelletjes ontstaan. Ook zorgt deze laag er voor dat het PanzerGlass optimaal aansluit op uw iPadscherm. Door de siliconen laag blijft het PanzerGlass zonder enige vorm van lijm op uw iPadscherm vastzitten. Hierdoor kun je de screenprotector gemakkelijk lostrekken en verplaatsen.

De tweede laag is een PET plaklaag die het geharde glas en de siliconen met elkaar verbindt. Deze laag is belangrijk. Mocht het PanzerGlass bij een val toch barsten, zorgt deze laag ervoor dat het glas bijeengehouden wordt. Zo voorkom je dat de glassplinters in het rond vliegen.

De bovenste laag is een Oleophobic coating. Deze zorgt er voor dat er geen vingerafdrukken op uw iPadscherm te zien zijn. De randen zijn netjes afgewerkt om te voorkomen dat u zich bezeerd bij het aanbrengen en in het gebruik van uw iPad.


Kenmerken PanzerGlass Apple iPad 2,3,4

– PanzerGlass is slechts 0.4mm dik
– Liefst 9x sterker dan normaal glas
– Oleophobic coating: geen last van vingerafdrukken op het glas en gemakkelijk schoon te maken
– Zeer gemakkelijk aan te brengen; het glas zuigt zichzelf vast aan het scherm van de telefoon
– Bescherm het scherm van jouw iPad 2,3,4 tegen krassen en stoten
– Het glas is niet te zien nadat je het hebt aangebracht, het is net het scherm van jouw telefoon
– In de verpakking zit een nat schoonmaakdoekje en een microvezeldoekje om je telefoon schoon te maken en de PanzerGlass aan te brengen

Hoe brengt u het PanzerGlass aan (video)

Standaard meegeleverd

– Microvezeldoekje
– Hulpmiddelen om het stof van uw iPad te verwijderen

(EAN code: 5711724010606 panzerglass van workeazy) (ID: 9200000025901488 iPadspullekes) Zal je binnenkort eveneens opnieuw make up bestellen in Bodegraven ? PanzerGlass Apple iPad 2/3/4 in Bodegraven

Webshops in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “PanzerGlass Apple iPad 2/3/4” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Screenprotectors in de streek van Bodegraven-Reeuwijk (Nederland).

Waar? in Bodegraven-Reeuwijk

Er zijn veel opties om koopwaar te bestellen in Bodegraven.


Er zijn veel shops nabij Bodegraven-Reeuwijk.

Misschien wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl PanzerGlass Apple iPad 2/3/4 in Bodegraven