Panasonic LUMIX DMC-GX8 body (Nerem) ▷

Panasonic LUMIX DMC-GX8 body in Nerem

Micro FT sensor | 20 megapixel | 4K video | Wifi

De Panasonic Lumix DMC-GX8 is de opvolger van de populaire en veelgeprezen GX7.
Deze ziet er niet alleen zeer mooi uit, maar ligt ook nog eens heerlijk in de hand. De DMC-GX8 is compact, maar heeft toch een grip en een viewfinder (zoeker).

Hiernaast heeft de Lumix GX8 een vernieuwde sensor welke nog betere beeldkwaliteit biedt.
Eigenschappen, zoals ingebouwde beeldstabilisatie, Wifi, 4K video, creatieve filters maken deze camera één nog interessanter en completer.

Kenmerken Panasonic LUMIX DMC-GX8

  • MicroFourThirds sensor 20.3 Megapixel
  • Vernieuwde stabilisatie in de body
  • Filmen in hoogste kwaliteit 4K
  • Kantelbare OLED viewfinder (zoeker) met een resolutie van 2.360 miljoen pixels
  • Spatwater-/stofbestendig robuust design
  • Ingebouwde Wifi
  • Creatieve filters
  • Foto’s opslaan in RAW en JPG

Micro Four Thirds
De systeemcamera van Panasonic (DMC-G1) is de trendsetter van de systeemcamera. Micro Four Thirds is een unieke sensor en is volledig digitaal. Hierdoor gaat deze optimaal met het licht om, ondanks dat deze sensor een fractie kleiner is t.o.v. een spiegelreflex sensor. Het grote voordeel is dat de camerabody kleiner is, maar ook de lenzen zijn een stuk kleiner en lichter dan een APS-C sensor.

Een ander bijkomend voordeel is dat Micro Four Thirds in alle systeemcamera’s van Panasonic zit, maar ook van Olympus. Hierdoor heb je als gebruiker van dit systeem een breed aanbod van verschillende lenzen. Wij hebben inmiddels een aanbod van ruim 100 lenzen voor alle Micro Four Thirds systeemcamera’s.

Innovatieve stabilisatie – Dual I.S.

De LUMIX GX8 integreert Dual Image Stabilizer voor een krachtigere correctie van (hand)bewegingen. De Image Stabilizer in de body en in de lens werken tegelijkertijd om maximaal gebruik te maken van beide stabilisatoren. Met een max. 3,5 maal grotere correctiehoek aan de groothoekkant, worden de opnames vrijwel altijd duidelijk vastgelegd, zelfs bij situaties met weinig licht.

20,3 MP Live MOS Sensor

De LUMIX GX8 bevat de nieuw ontwikkelde 20,3-megapixel Digital Live MOS-sensor die de hoogste beeldkwaliteit uit de geschiedenis van digitale LUMIX G-camera’s levert. Hij zorgt voor snelle burst opnames, een maximale gevoeligheid van ISO 25600 en een groter dynamisch bereik. De combinatie van de Digital Live MOS-sensor en de Venus Engine zorgt voor een duidelijke beeldweergave met minimum ruis zelfs in situaties met weinig licht en een verbazende beeldkwaliteit.

4K Video en 4K Photo –
Leg het perfecte moment vast

Bijzondere momenten die je wilt onthouden, kunnen elk moment optreden en moeten met de best mogelijke resolutie worden vastgelegd. De 4K-technologie van Panasonic is nu voor iedereen beschikbaar. Met de nieuwe LUMIX GX8 kun je video’s opnemen in 4K (tot QFHD: 3840 x 2160 pixels, 25 fps, 100 Mbit/s).

En met de functie 4K Foto kun je gemakkelijk het perfecte beeld uit een 4K-video halen (30 frames/foto’s per seconde) op de fotocamera, en dit opslaan als een 8 megapixel foto.

2360k punten, groot OLED LVF

De LUMIX GX8 bevat een kantelbare OLED Live View Finder met een hoge resolutie (2.360k punten), wat voor een uitstekende zichtbaarheid zorgt dankzij een contrast van 10.000:1 en een perfecte inkadering zelfs bij rechtstreeks invallend zonlicht. De sterke vergroting van 0,77 x (equivalent aan een 35mm-fotocamera) maakt het gemakkelijk om details te zien. En omdat je al je instellingen meteen voor je ziet, maak je altijd precies die foto die je wilde maken.

Scherpstellen onder slechte lichtomstandigheden — Star Light AF

Low Light Auto Focus maakt het mogelijk om nauwkeuriger scherp te stellen in lichtcondities van -4EV, zoals maanlicht zonder andere lichtbron.
Verder bevat de LUMIX GX8 nu Starlight AF zodat je een ster aan de nachtelijke hemel kunt fotograferen met auto-focus door een nauwkeurige berekening van de contrastwaarde in een kleinere AF-zone. (EAN code: 5025232830787 Deze camera wordt geleverd zonder lens) (ID: 9200000052939044 Panasonic) Zal je straks ook terug klus gerief bestellen in Nerem ? Panasonic LUMIX DMC-GX8 body in Nerem

Tafelen in Limburg

Meestal wordt jouw item “Panasonic LUMIX DMC-GX8 body” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Systeemcamera’s in de regio van Tongeren (België).

Bestellen? in Tongeren

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Nerem.


Er bestaan tal van shops nabij Tongeren.

Meestal kan je het ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Panasonic LUMIX DMC-GX8 body in Nerem