Orangemonkie Foldio 360 (Iddergem) ☆☆☆

Orangemonkie Foldio 360 in Iddergem

Wit

De Foldio360 van Orangemonkie is een intuïtieve oplossing voor het maken en verwerken van 360 graden foto’s en video’s. U kunt de Foldio360 bedienen met een app op uw smartphone of via de infraroodfunctie van uw DSLR camera. Dit biedt nieuwe mogelijkheden om op een snelle, eenvoudige en leuke manier een object vast te leggen. Om een egaal witte achtergrond te creëren, plaatst u de Foldio360 in een opnametent (niet meegeleverd). Aan de achterzijde van de Foldio360 bevindt zich de 5700K Halo Edge LED verlichting, wat zorgt voor een naadloze overgang van het witte draaiplateau in de achtergrond van de opnamebox.

Mogelijkheden Foldio360:
Smartphone 360 graden object

Op uw iPhone of Android smartphone downloadt u de Foldio360 app. De Foldio360 maakt nu automatisch verbinding met uw smartphone, zonder dat u hiervoor de Bluetooth instellingen hoeft te openen. Vervolgens plaatst u uw smartphone op een statief en bent u klaar om uw eerste 360 graden object te maken. Via de app kunt u o.a. de draaisnelheid (1x, 2x, 3x), draairichting, helderheid van de Halo Edge, helderheid van het camerabeeld, witbalans en het aantal opnames (24, 36 of 48) instellen. Wanneer u op de ontspanknop drukt, zal de Foldio360 zelfstandig in het gewenste aantal stappen ronddraaien en foto’s maken.

Smartphone video

Naast een 360 graden object is het ook mogelijk om een vloeiende video opname met de Foldio360 te maken. In de app kunt u snel wisselen tussen de diverse opnamestanden, wat in de praktijk zeer eenvoudig werkt. Ook bij video’s zijn zaken als draaisnelheid, draairichting, helderheid van de Halo Edge, helderheid van het camerabeeld en witbalans instelbaar. Tevens kunt u kiezen of de Foldio360 één keer ronddraait of continue blijft draaien.

DSLR-camera

Het is ook mogelijk om de Foldio360 te gebruiken in combinatie met uw DSLR-camera. Deze mogelijkheid werkt met diverse camera’s van Canon, Nikon, Pentax en Sony. (Infraroodfunctie vereist) Met de app stelt u in hoeveel opnames er gemaakt moeten worden. Uw DSLR-camera en Foldio360 werken perfect met elkaar samen.

Handmatig

Wanneer u zelf controle over de opname van foto’s en video’s wilt hebben, is het mogelijk om vanuit de app enkel de Foldio360 draaischijf te besturen. U stelt de draairichting en draaisnelheid in en zorgt hierbij zelf voor een opname.

Exporteren van het 360 graden object

Vanuit de app zijn 360 graden objecten te exporteren, waardoor u ze als interactief bestand kunt gebruiken voor uw website en webshop. Ook video’s zijn te exporteren vanuit de app, zodat u ze kunt bewerken met uw favoriete montagesoftware.

https://www.youtube.com/watch?v=eNZvVFzbeWU (EAN code: 8809415351033 ) (ID: 9200000072507685 Orangemonkie) Zal je zo meteen eveneens opnieuw make up aanschaffen in Iddergem ? Orangemonkie Foldio 360 in Iddergem

Klussen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Orangemonkie Foldio 360” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Opnametafels in de streek van Denderleeuw (België).

Online in Denderleeuw

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Iddergem.


Er bestaan tal van winkels nabij Denderleeuw.

Meestal zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Orangemonkie Foldio 360 in Iddergem